Haberler

Traktör Römorkunun Öğrencilerin Üzerine Devrilmesi

Aydın'ın Söke ilçesinde devrilen traktör römorkunun altında kalan 4 öğrenciden birinin hayatını kaybetmesi sonrasında güvenlik önlemlerinin alınmasını isteyen mahalle sakinleri ve öğrenciler, Aydın Söke yoluna çıkarak araç geçişini engelledi Öğrencilerin okula geçebilmesi için üst geçit yapılmasını isteyen semt sakinleri, Kaymakam Demirezer ve Belediye Başkanı Toyran'la görüştünten sonra eylemlerine son verdi.

Söke ilçesinde trafik kazasında 1 öğrencinin ölmesi, 3 öğrencinin de yaralanması sonrasında, öğrenciler için üst geçit isteyen mahalle sakinleri Aydın- Söke yolunu araç trafiğine kapattı.

Sazlı mahallesinde Aydın- Söke yolu üzerinde bulunan Hacı Halil Paşa Ortaokulu'nda okuyan öğrenciler, velileri ve mahalle sakinleri, yaya güvenliğine yönelik önlemlerin arttırılması, üst geçit yapılması yönünde hazırladıkları dövizlerle yola çıktı ve araç geçişini engelledi.

Araç geçişini yaklaşık 1 saat engelleyen ve yolda çok sayıda aracın birikmesine neden olan mahalle sakinleri, Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile görüşmek istediklerini, Karayolları'na bağlı ekiplerin de talepleri yönünde çalışma başlatmasını beklediklerini bildirdi.

Güvenlik güçlerinin mahalle sakinlerini iknaya çalışırken, Vali Ayyıldız kazada yaşamını yitiren öğrenci Fatma Taşdemir'in grup içerisinde bulunan yakınlarını Bayram Taşdemir'e telefonla ulaşarak taleplerini dinledi.

Vali Ayyıldız'ın talimatıyla olay yerine gelen Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, mahalle sakinlerinden taleplerini dinledikten sonra sorunun çözümüne yönelik girişimlerde bulunacağını sözünü vererek, araçlarında bulunan vatandaşların mağdur edilmemesini istedi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da olay yerine gelerek vatandaşlarla görüştü.

Kaymakam Demirezer'in Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle görüştüğünü ve öğrencilerin güvenli şekilde okullarına ulaşımının sağlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söylemesi üzerine, mahalle sakinleri eylemlerine son vererek yoldan çekildi.

Sazlı Mahallesi'nde Murat A. (24) yönetimindeki 09 SJ 787 plakalı traktörle okulu önündeki yolda manevra yaparken, römork yol kenarında bekleyen öğrencilerin üzerine devrilmişti. Kazada Fatma Taşdemir (15) yaşamını yitirmiş, Esra Sönmezoğlu (14), İnci Zana Küpçü (15) ve Damla Demir yaralanmıştı. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Demirezer Süleyman Toyran Aydın Söke Yerel Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title