Haberler

TP Genel Başkanı Şener: Ovaazatlı Seçimleri 2011 Seçimlerini Belirleyecektir

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ne Bağlı Ovaazatlı Beldesi'nde Konuşan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Ovaazatlı'daki Seçimin 2011 Seçimlerini Belirleyeceğini Söyledi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Ovaazatlı Beldesi'nde konuşan Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Ovaazatlı'daki seçimin 2011 seçimlerini belirleyeceğini söyledi.Ovaazatlı Beldesi'nde yarın yapılacak belediye seçimleri öncesi beldeye gelen TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener, burada 150 kişiye seslendi. Seçimlerde tek kadın olan adayları Gülten Bayram'a oy isteyen Şener, parti olarak ilk kez bir seçime girdiklerini belirtti.

Yarın yapılacak olan seçimlerin Türkiye'yi ilgilendireceğini, Ovaazatlıların vereceği kararın bu nedenle çok önemli oluduğunu belirten Abdüllatif Şener, "Sandık başında, bu ülkenin çocuklarının geleceği hakkında karar verirken, derin ve büyük düşünmek gerekiyor. En doğru kararı vermek vatanperverlik borcunuz ve yükümlülüğünüzdür. Ovaazatlı seçimleri, 2011 seçimlerini belirleyecektir" dedi.

"DEVLET SİZDEN TOPLADIĞI PARALARI NE YAPIYOR?"

Ülkede demokrasinin standardının düştüğüne milletvekillerinin, vatandaşların değil, genel başkanların milletvekili haline geldiğine söyleyen Şener, günümüzde siyasetin vurgunla, soygunla yürütüldüğünü öne sürdü. Ovaazatlı'nın içme suyu ulaşım ve altyapı sorunlarının olduğuna değinen Şener, "Peki bu devlet sizden topladığı paraları ne yapıyor? Buradaki küçük sorunların çözülememesinin gerekçesi nedir? Bunun hesabını siyasetçiden sormak lazım. İktidar partisi başbakan ve bakanlar bu ülkede yaşayan vatandaşların ceplerindeki paranın üçte birini alırlar. Hazineye giden bu parayı başbakan ve bakanlar kullanır. Sizin paranızı harcayanlar,Ovaazatlı'nın içme suyu derdini, kanalizasyon sıkıntısını, ulaşım problemini, hayvancılığını niçin görmezler niçin? Mecliste 2011 bütçesi görüşülüyor. Bütçe, milletten aldığı vergi ve diğer gelirlerle 300 milyar TL. İktidar bu parayı harcıyor. İktidar sadece yaşayanların cebindeki parayı değil, bizden önce yaşamış olan babalarınızın dedelerinin de biriktirdiğini de harcıyor. Özelleştirme denilen bu. Kamu işletmeleri sürekli satılıyor. Kamu borç stokunu 250 milyar TL artırmıştır. Peki, hazineye giren bu kadar özelleştirme gelirlerine rağmen, hala Ovaazatlı'da sağlığa uygun içme suyu niçin yok? Çünkü siyaset temiz işlemediği zaman o parada kul hakkı vardır. Bu paraları doğru harcamak lazım ama hesap sorulamıyor. Çünkü milletvekillerinin dokunulmazlıkları var" dedi.

"BENİM BAKANLIĞI NİYE BIRAKMAMIN YANITI, WİKİLEAKS BELGELERİNDE ÇIKTI"

TBMM'de 700'ü aşkın dokunulmazlık dosyası olduğunu söyleyen Abdüllatif Şener, "Yolsuzluk ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmaktan dolayı, başbakan, bakanlar ve vekiller hakkında dosyalar var ama kimseye dokunulmuyor. Başbakanın 3 tane dosyası var. Vekiller bu dosyayı mecliste oylayabilirler mi? Bu hukuk düzeni ile kimse hesap soramaz. 16 yıl boyunca milletvekilliği yaptım. Benim de dokunulmazlığım vardı ve kimse benden de hesap soramıyordu. Çünkü benim hakkımda tek bir dokunulmazlık dosyası yoktu. Kolay mı sanıyorsunuz, vekilliği, bakanlığı bırakacaksınız, dokunulmazlık gömleğini çıkaracaksınız, sizin dokunulmazlığınız var, benim yok. Kim kimden hesap soracak hodri meydan hodri meydan diyelim. Hala gittiğim yerlerde soruyorlar bana 'niye bıraktın?' diye. Bu sorunun yanıtı, Wikileaks belgelerinde çıktı. Belgelerde 'Hükümette o kadar çok yolsuzluk var ki bir bakan bıkıp usandı istifa etme noktasına geldi' diyor. O bakanın kim olduğundan bahsetmiyor ama kim olduğu belli! 'Niye bıraktı' diye sorarlarsa 'ABD, okyanus ötesinden öğrendi siz neden hala öğrenemediniz' diye yanıt verin" şeklinde konuştu. TP Genel Başkanı Abdullatif Şener, konuşmasından sonra belde halkı ile sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title