Haberler

Toroslar Belediye Başkanı Gezende Mahallesi Bardat Pazarı Derneği ile Buluştu

Güncelleme:

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Gezende Mahallesi Bardat Pazarı Kalkındırma, Güzelleştirme ve Kültür Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Yılmaz, derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı ve dernek üyelerinden hediye kabul etti. Dernek Başkanı ve yöneticileri, Başkan Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Gezende Mahallesi Bardat Yaylası Bardat Pazarı Kalkındırma, Güzelleştirme ve Kültür Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Toroslar ilçesinde faaliyet gösteren dernek binası önünde Dernek Başkanı Asım Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Yılmaz, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Ziyaret sırasında derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz'a Gezendeli vatandaşlar, Gülnar yöresine ait tahta kaşık seti hediye etti.

"Başkanımız her zaman yanımızda"

Dernek Başkanı Asım Aydın ve yöneticileri, Başkan Yılmaz'a derneklerine verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Her zaman yanımızda olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a derneğimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Gezendeliler ile her zaman bir arada olduklarını ve ilişkilerinin her zaman güzel olduğunu söyleyerek, "Bir derneğin yaşaması, buradaki birlik ve beraberliğin tesis edilmesi ve her zaman bunun sağlanması noktasında başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Bu çok önemlidir. Bu başarı, aranızdaki birliğin, beraberliğin ve kültürün yansımasıdır. Sizleri çok seviyoruz. Bizler ve sizlerdeki bu birlik ve beraberlik aslında bu vatanı, bu milleti, bu devleti ilelebet yaşatan temel anlayıştır" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atsız Afşın Yılmaz Toroslar Kültür Yerel Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title