Haberler

Torbalılı Deveciler Dernek Kurdu

Her yıl deve güreşleri yapılan Torbalı'da bir ilk gerçekleşti.

Her yıl deve güreşleri yapılan Torbalı'da bir ilk gerçekleşti. Bir grup arkadaş bir araya gelerek, Torbalı Deve ve Deve Güreşi Sevenler Derneği kurdu. Resmen faaliyete giren dernek, üyelerini hızla çoğaltmaya başladı. Derneğin kurucuları arasında Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kurt da bulunuyor. Üye sayısı şimdiden 60'ı bulan Torbalı Deve ve Deve Güreşi Sevenler Derneği yapacağı etkinlikler ile adını sıkça duyurmayı planlıyor.

'KIRGINLIKLAR VE KÜSKÜNLÜKLER BİR KENARI BIRAKILMALI'

Derneğin kurucu isimleri arasında; Mehmet Yavaş, İsmail Uygur, Mehmet Kurt, Veli Koç, Mustafa Çavuşoğlu, Tuğrul Duran, Mustafa Mis, Kamil Uyar, Murat Kasap, Mehmet Emin Koç, Mehmet Yan yer alıyor. Kurucular arasında yer alan Mehmet Kurt, derneği bir bebeğe benzeterek, "Çıkar çatışmaları, kırgınlıklar ve küskünlükler bir kenarı bırakılmalı. Bir bebek olarak niteleyebileceğimiz bu dernek, içinde olan tüm kişiler tarafından beslenip büyütülmelidir" şeklinde konuştu.

'TORBALIMIZIN SESİNİ DEVA GÜREŞLERİYLE DÜNYAYA DUYURMAK İSTİYORUZ'

DERNEĞİN Kurucu Başkanı Mehmet Yavaş Torbalı'da deve güreşi sevenleri ve deve sahiplerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Amacımız ilçemizde Türkiye genelinde ses getirebilecek dev organizasyonlarla Torbalı'mızın sesini deve güreşleriyle de dünyaya duyurabilmektir. Ayrıca ilçemizde deve ile ilgili organizasyonlar yaparak sesimizi duyurmayı planlıyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Emin Koç İsmail Uygur Torbalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title