Haberler

Torbalı DSP Gençlik Kolları, Komple CHP'ye Geçti

30 Mart seçimlerine kısa bir süre kala saflar netleşmeye başladı.

30 Mart seçimlerine kısa bir süre kala saflar netleşmeye başladı. CHP muhalifi olup oyların bölünmesini sağlamak için diğer partilerden DSP'ye gidenler kendi partilerine dönmeye başlayınca yalnız kalan DSP Torbalı Belediye Başkan Adayı Doktor İbrahim Öz'e bir şok da gençlik kollarından geldi. Daha önce onlarca DSP üyesinin istifa edip "AK Parti'ye karşı CHP'de birleşmeye geldik" açıklamaları olmuştu. Ancak önceki gün 25 kişilik DSP Gençlik Kolları'nın komple istifa edip CHP'ye geçmesi, DSP'de soğuk duş etkisi yarattı. Gençlerin anlattıkları ise tam anlamı ile tüyler ürpertici.

"DSP'DE BİZİ KANDIRDILAR"

DSP'DE kandırıldıklarını söyleyen gençler, "Bize CHP MYK'sında İbrahim Öz 14 oy aldı, Hakkı Güney de 2 oy aldı, ama aday göstermediler, haksızlık yapıldı diyorlardı. Ancak öyle olmadığını anladık. Ufuk Yörük'ün İsmail Uygur'un kuklası olduğunu söylüyorlardı. Ufuk Yörük ile Sefer İpekli'nin kavgalı olduğunu, CHP'de iç çekişmelerin olduğunu söylüyorlardı. Bize İsmail Uygur'un İbrahim Öz'ü çağırdığını, ben aday olamasam sen aday olursun dediğini ancak sonradan sözünde durmadığını anlatıyorlardı" diyerek, DSP'de gençlerin olumsuz düşüncelerle zihinlerinin bulandırıldığını söylediler.

"BİZİM GİBİ BAŞKA ARKADAŞLARIMIZ DA VAR"

Kendileri gibi başka genç arkadaşlarının olduğunu, çalıştıkları için onların başka zaman gelip CHP rozeti takacaklarını söyleyen DSP Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Katko, "Biz AK Parti'nin kazanmasını istemiyoruz. Bu nedenle CHP'ye geldik. Bizim gibi başka arkadaşlarımız da var, ama onlar çalıştıkları için şu an gelemediler" dedi. DSP'den ayrılan gençlere rozetlerini Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük taktı. Rozet takma töreninde gençlerle bir araya gelen Yörük, "Sizlerin gerçek yeri burasıdır, yuvanıza hoş geldiniz" dedi.

"GENÇLERİN ZİHİNLERİ KİRLETİLMEMELİ"

Siyasiler olarak ilk görevlerinin pırıl pırıl bir gençlik yetiştirmek olduğunu belirten CHP Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Her ne olursa olsun, kişisel hırslar, koltuk hırsları, siyasi istikbal, siyasi çıkarlar gençlerimizden daha değerli değildir. Bizler siyasiler olarak pırıl pırıl bir gençlik yetiştirmek ve onlara sahip çıkmakla mükellefiz. Gençlerimizin zihinleri olumsuz ve negatif düşüncelerle, nefret duygusuyla kirletilmemeli. Gençlerimizin bu tertemiz yürekleri, hiçbir siyasi makam ve mevkiye kurban edilemez" diyerek gençlere sahip çıktı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Öz Ak Parti Ak Parti Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title