Haberler

Torbalı'da Sma Hastası Azra İçin "Nostalji Gecesi" Düzenlenecek

Güncelleme:

Torbalı Belediyesi ise SMA hastası Azra için seferberliğini sürdürüyor. Azra’nın yardım kampanyasına destek olmak amacıyla birbirinden önemli etkinlikler düzenleyen Torbalı Belediyesi, cuma günü Azra için “Nostalji Gecesi” düzenleyecek.

Torbalı Belediyesi ise SMA hastası Azra için seferberliğini sürdürüyor. Azra'nın yardım kampanyasına destek olmak amacıyla birbirinden önemli etkinlikler düzenleyen Torbalı Belediyesi, cuma günü Azra için "Nostalji Gecesi" düzenleyecek.

Torbalı'da yaşayan Hakan ve Duygu Güngör çiftinin 2,5 yaşındaki kızları Azra'ya geçen yıl SMA Tip-2 teşhisi konulmuştu. Güngör ailesi, tedavi için geren ilaca ulaşabilmek için gerekli olan 1 milyon 817 bin doları toplayabilmek için valilik izniyle yürüttüğü kampanyaya sona yaklaşıyor. Kampanya bugün itibarıyla yüzde 80'e ulaşırken, Torbalı Belediyesi ise SMA hastası Azra için seferberliğini sürdürüyor. Azra'nın yardım kampanyasına destek olmak amacıyla birbirinden önemli etkinlikler düzenleyen Torbalı Belediyesi, cuma günü Azra için "Nostalji Gecesi" düzenleyecek.

AZRA İÇİN STANTLAR KURULACAK

Azra'ya destek amacıyla düzenlenen gecede etkinlik alanına stantlar kurulacak. Saat 20: 00'da kurulacak olan stantta yapılacak olan satışlardan elde edilecek olan gelirin tamamı ise Azra'nın kampanyasına aktarılacak. Geceye yoğun katılımın olması beklenirken, "Nostalji Sinema Gecesi" kapsamında ise "Şabanoğlu Şaban" filmi ilçe sakinleri ile buluşacak. Başrollerini Kemal Sunal, Halit Akçetepe, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda gibi önemli isimlerin paylaştığı film, saat 21: 00'de Gazi Çamlığı etkinlik alanında start alacak.

BAŞKAN TEKİN'DEN ÖZEL GECEYE DAVET

SMA Hastası Azra Güngör için Torbalı Belediyesi olarak her zaman seferber olduklarını dile getiren Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, "Azra'mızın kampanyası yüzde 80'leri gördü. Kampanyanın büyük bir bölümü tamamlandı. İnşallah kalan farkı da hep birlikte kısa bir sürede tamamlayacağız. Bu süreçte herkesin destek olmasını bekliyoruz. Biz de Torbalı Belediyesi olarak cuma günü Azra için özel bir gece düzenleyeceğiz. Burada kurulacak stantlardan elde edilecek gelir ise Azra'nın kampanyasına aktarılacak. Bu özel gecemize başta Torbalı halkımız olmak üzerek herkesi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Torbalı Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title