Haberler

Tokat'ta AK Parti'ye 126 Aday Adayı Başvurusu

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, il, ilçe ve beldelerde belediye başkan aday adaylığı için 126 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, il, ilçe ve beldelerde belediye başkan aday adaylığı için 126 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

Parti binasında basın açıklaması yapan Başkan Eroğlu, 1 Kasım 2013 tarihi itibariyle belediye başkan aday adaylığı ile ilgili başvuru sürecinin sona erdiğini söyledi. Tokat merkezde il belediyesine 13, 11 ilçede 64, 24 belde de ise 49 belediye başkan aday adayı başvurusu olduğunu belirten Başkan Eroğlu, hedeflerinin AK Parti'li belediyelerin devam etmesi, olmayan yerlerde ise AK Parti ile halkı tanıştırmak olduğunu söyledi. Bu hedef doğrultusunda tüm ilçeleri almanın başlıca hedefleri olduğunu ifade eden Eroğlu, "İddia ediyorum, bugün bunu Tokat'ta hedef koyabilecek başka bir partinin olduğuna da inanmıyorum. İnşallah AK Parti bu seçimlerde bu gayreti ile genel seçimlerde almış olduğumuz yüzde 56'lık oyu koruyarak onun üzerine 10 puan koyarak bu seçimlerden de büyük bir zaferle güzel bir sonuçla nihayete erdirmiş olacağız" dedi.

Başkan Eroğlu, Tokat Belediye Başkan Aday Adayı olacağı yönündeki çeşitli söylemlerle ilgili sorulara, "Ben de sizler gibi basından takip ettim. Şuan il başkanıyım, sizlere il başkanı olarak beyanat verdim. Ben Başbakanımı, partimi çok seviyorum. Bu görevi gönülden içimden geldiği gibi yüksünmeden büyük bir gayretle gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyorum. Çalışmak istiyorum. Önemli olan bu geminin içerisinde olmak. Ne görev olursa olsun sonuçta bizler burada il başkanı olarak bu görevi sürdürüyoruz. Cenab-ı Allah'ın takdiri. Kaza ve kadere inanan insanlarız" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Eroğlu Ak Parti Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title