Haberler

Tetiker'den Eğitime Yatırım Yapan Çataklı'ya Destek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker kendisini ziyarete gelen Utku Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı’yı yaptığı yatırımlardan dolayı tebrik etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker kendisini ziyarete gelen Utku Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı'yı yaptığı yatırımlardan dolayı tebrik etti.

Utku Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, okulun Sosyal Tesisler Sorumlusu Emrah Yapıcı ile birlikte Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker'i makamında ziyaret etti. Çataklı ziyaret sırasında yaptığı yatırımları anlatarak tüm TSO üyelerinin sosyal tesislerden yararlanabileceğini söyledi. Bu yıl yeni yaptıkları yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun hizmete girdiğini anlatan Çataklı "Havuzumuz 12 ay boyunca hem öğrencilerimize hem de tüm Ereğli halkına açıktır. 500 kişilik modern konferans salonumuz ses ve ışık sistemleri ile birlikte hizmete girdi. Ayrıca modern kapalı spor salonumuzda hizmete açılmıştır. Bizler bu yatırımları yaptık ama bu tesisler Ereğli'nindir. Gerek TSO ve gerekse üyeleriniz bu tesislerimizden yararlanabilir. Kdz. Ereğli TSO olarak yaptığımız yatırımlarda her zaman bizi desteklediniz. Sizlere ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, gerek konferans salonu gerekse diğer sosyal tesisleri önümüzdeki günlerde ziyaret edip göreceğini söyledi. TSO olarak konferans salonunu ihtiyaç olduğunda kullanabileceklerini dile getiren Tetiker sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Ali hocamızla dostluğumuz- yıl öncesine dayanır. Ali hocamız kendisini eğitime adamış bir insan. Bu anlamda eğitime de ciddi yatırımlar yaptı ve Utku Koleji'ni arkadaşları ile birlikte güzel noktalara getirdi. Ben kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum. Kdz. Ereğli TSO olarak her zaman yanındayız."

Çataklı ile Yapıcı, TSO Başkanı Yaşar Tetiker ve Başkanvekili Sertan Yalçın'a yapılan yeni yatırımları ve okulun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Tetiker Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title