Haberler

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Makamını 3. Sınıf Öğrencisi Derin'e Emanet Etti

Güncelleme:

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, makamını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adalet İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Derin Aydemir’e emanet etti. Başkan Ataç, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde çocuklar yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, makamını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adalet İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Derin Aydemir'e emanet etti. Başkan Ataç, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde çocuklar yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın makamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir buluşma gerçekleşti.

Başkan Ataç, 23 Nisan dolayısıyla makamını, Adalet İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Derin Aydemir'e emanet etti. Aynı zamanda İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası öğrencisi olan Derin Aydemir'i makam koltuğuna oturtan Başkan Ataç, "Tüm çocuklarımızın 23 Nisan'ı kutlu olsun. Bugün Sevgili Derin'i başkan yaptık, belediyeyi kendisi yönetecek. Çocuklarımızın müzikle uğraşması beni çok mutlu ediyor. Mustafa Kemal Atatürk de sanata çok büyük önem verirdi. Biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde çocuklar yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Ataç'ın makamına oturan Derin Aydemir de "Daha fazla park ve kreş olsun, daha fazla sosyal etkinlikler düzenlensin istiyorum. Konserler, festivaller, sergiler çoğalsın isterim. İnsanların sosyalleşmeye, morallerinin yükselmesine ihtiyaçları oluyor" diye konuştu. Derin Aydemir daha sonra Başkan Ataç için kısa bir viyola dinletisi gerçekleştirdi.

BAŞKAN ATAÇ SORULARI YANITLADI

Derin Aydemir, Başkan Ataç'a "Çocukken hangi oyunları oynuyordunuz?", "Neden belediye başkanı olmak istediniz?", "Küçükken hangi mesleği yapmayı istiyordunuz?" gibi sorular da yöneltti. Başkan Ataç da soruları, "Çokça futbol oynuyordum, spor yaparak vakit geçiriyordum. Sonrasında akordeon çaldım. Müziğe olan ilgimi başkanlığımda sizleri de bu alana yönelterek kullandım. Çocukken birçok meslek aklımızdan geçiyordu ama el becerim iyi olduğu için güzel sanatlara ya da diş hekimliğine ağırlık verdim ve diş hekimi oldum. Belediye başkanlığını da uzun zaman hekimlik yaparken hedefliyordum. Çünkü belediye başkanlığı icracı bir makam. Diş hekimliğimde de hastanın hem estetiğine hem de sağlığına önem verirdim. Belediye başkanlığı da bu şekilde. Büyük bir ekiple projeler üreterek uygulamaya koyuyoruz. Tepebaşı'ndaki insanlarımız da bu projeler ile mutlu oluyorlar. İşte bu bir şeyleri başarma duygusudur. O yüzden her zaman belediye başkanı olmayı istedim" diyerek cevapladı.

Başkan Ataç, Derin Aydemir'e 23 Nisan hediyesi de takdim etti.

Kaynak: ANKA / Yerel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Ataç Tepebaşı 23 Nisan Çocuk Yerel Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi? Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazandı? Beşiktaş mı Trabzonspor mu, ZTK'yı kim aldı? Beşiktaş marşları: En güzel Beşiktaş sözleri ve Beşiktaşlı şarkıları nelerdir? Beşiktaş taraftar sözleri 2024 #9917
O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title