Haberler

TCG Anadolu'ya vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor

Güncelleme:

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu görmeye gelen vatandaşlar ziyarete açılışının üçüncü gününde de kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı ( Siha ) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu görmeye gelen vatandaşlar ziyarete açılışının üçüncü gününde de kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Gemiyi görmeye gelen bir genç, "Bir Türk genci olarak gurur duydum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla geçtiğimiz hafta Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterine katılan TCG Anadolu gemisi ziyarete açılışının üçüncü gününde de binlerce vatandaşın akınına uğradı. Sarayburnu Limanı'nda demirleyen gemiyi görmek isteyenlerin oluşturduğu kuyruk kilometrelerce uzadı. Gemiyi ziyaret edenler, son derece mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

"Rezervasyona gerek yok, görmek isteyenler buyursun gelsin"

Ailesiyle birlikte gemiyi ziyarete Ali Polat, "Şu an bir Türk vatandaşı olarak çok gurur duydum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Allah milletimize, devletimize zeval vermesin. Gelip görsünler, gemimiz burada. Yapılamaz, edilemez diyenleri Sarayburnu'na bekliyoruz. Rezervasyona gerek yok, görmek isteyenler buyursun gelsin. Kalabalığı, vatandaşlarımızın devletine bağlılığına, devletine olan sevgisine, güvenine bağlıyorum. Devletine inanan, güvenen herkes şu an burada" dedi.

"Allah hainlere fırsat vermesin"

Şemsettin Şimşir isimli vatandaş gemiyi yapanlara teşekkür ederek, "Erdoğan yapıyorsa çok güzel yapar, Erdoğan yapıyorsa her bir şeyi doğrudur. Bu adam memleketini seven adam, halk da onu seviyor. Allah bu adama güç kuvvet versin, Allah hainlere de fırsat vermesin. Allah hainleri yerin dibine gömsün, bu adamı da yüceltsin" şeklinde konuştu.

"Allah bizim ömrümüzden alsın, Tayyip Bey'e versin"

Gemiyi görmek için iki gündür buraya geldiğini söyleyen Ahmet Uğur Özgür, "Türkiye'nin gururu TCG Anadolu'yu görmeye geldik. Dün de geldik ama aracımızı park edecek yer bulamadık. Bugün Elhamdülillah, gözümüzle gördük. İkinci gün tekrar geldik. Giremezsek bayramda tekrar geliriz. Tayyip Bey'in yaptığı bu eserler onun büyüklüğünü gösteriyor. Bir insan bu eserlerle gurur duymuyorsa onun kanından şüphe ederim. Allah bizim ömrümüzden alsın, Tayyip Bey'e versin. Bu seçimde zaten çok rahat kazanacak ama bundan sonrakilerde de İnşallah Tayyip Bey'in yolundan giden, aklı başında, vatanını milletini seven insanlar yine başımızda olmaya devam eder" diye konuştu.

"Bir Türk genci olarak gurur duydum"

Abdulsamet Kubat isimli genç ise, "Devletimizin böyle bir şeye sahip olması gerçekten gurur verici. İçeride Kızılelma vardı, SİHA'lar vardı. Gerçekten gurur verici. Bir Türk genci olarak gurur duydum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye SİHA Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title