Haberler

Tatilciler 9 günlük bayram tatilinde Avşa'ya akın ettiler

Güncelleme:

Tatilciler 9 günlük bayram tatilinde Avşa'ya akın ettilerBALIKESİR Marmara'nın parlayan yıldızı Avşa Adası İstanbullu tatilcilerin akınına uğradı.

Tatilciler 9 günlük bayram tatilinde Avşa'ya akın ettiler

BALIKESİR Marmara'nın parlayan yıldızı Avşa Adası İstanbullu tatilcilerin akınına uğradı. Avşa sahilleri tatilcilerle dolarken İstanbul ve bir çok şehirden akın eden vatandaşlar Avşa Adası'nda tatilini geçirmeye başladı.

Marmara Denizi'nde tertemiz havası, pırıl pırıl denizi, altın sarısı kumsalları, müzik ve eğlence dolu geceleri, adeta 7/24 yaşayan bir şehir görünümünde. Özellikle son yıllarda turizm sektöründe inanılmaz bir gelişme kat ederek turizmin Marmara'daki parlayan yıldızı haline geldi. İlçedeki yerli ve yabancı misafirler plajlarda kalabalık görüntüler oluşturdu. Ünlü Avşa adası en yoğun yaz tatili zamanlarından birini yaşadı. Sıcak havada denize girerek serinleyenlerin yanı sıra bazı misafirlerin gölgelik alanlar ve mesire yerlerinde piknik yapmayı tercih ettikleri gözlendi. İlçenin alışveriş yapılan noktalarının da hareketli olduğu dikkati çekti.

Avşa Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, 'Adalarımızda, Marmara Adalarımızda bayram yoğunluğu oldukça yüksek seviyede devam ediyor. Arife günü bugün itibariyle bütün oteller, pansiyonlar dolu. Şu an itibariyle sadece arife günü. On bir tane deniz otobüsü, on yedi tane feribot severek adalarımıza yolcu araç turist taşıyor. Çok şükür inşallah bu yoğunluk bundan sonraki süreçte de devam eder. Otel sahiplerinden, pansiyon sahiplerinden almış olduğumuz bilgiye göre adalarımızdaki. dokuz günlük tatil çok yoğun şekilde geçecek. Hiçbir boş bir yerimiz yok. bizler belediye olarak içme suyundan temizlikte belediyenin yapacak olduğu her. türlü işlerde olağanüstü çaba sarf ederek arkadaşlarımızı çalışan personelimizi yirmi dört saat esasına göre çalıştırıyoruz. bir bayram atlatacağız. bu vesileyle Adamıza gelen turistlerin Adamızda yaşayan kişilerin belediyemizle devamlı irtibat halinde olmalarını istiyoruz. Bu yoğunlukta. Herkes birbirine yardımcı olsun. Herkesin şimdiden bayramını kutluyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum. Bayram sonrası süreçte yoğunluğun devam etmesini diliyoruz' dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title