Haberler

Tarsuslu Muhtarların Sağlık Günü

Mersin’in Tarsus ilçesinde görev yapan yaklaşık 40 merkez mahalle muhtarları, Medical Park Hastanesi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde görev yapan yaklaşık 40 merkez mahalle muhtarları, Medical Park Hastanesi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda Genel Müdür Ahmet Egin'den hastanede sunulan hizmetler hakkında bilgi alan muhtarlar, ardından kendilerinin ve mahalle sakinlerinin sağlık sorunlarını paylaşıp tedavi için randevu aldı. Muhtarlar daha sonra Kızılay'ın hastane girişinde kurduğu stantta kan bağışı yaptı.

DERNEK YÖNETİMİ DE KATILDI

Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü ve dernek yöneticilerinin de aralarında bulunduğu muhtarlar, Medical Park Tarsus Hastanesi'nde buluştu. Muhtarlara bilgilendirme toplantısında sinevizyon eşliğinde bir sunum yapan Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, bölgenin en büyük özel hastanesi olduklarını, kurumda geniş bir hizmet portföyü bulunduğunu, özellikli operasyonlar yapılabildiğini belirtti.

MUHTARLAR DELİ'KAN'LI ÇIKTI

Muhtarlar toplantının ardından Kızılay'ın kan bağışı almak için hastane girişine kurduğu stanta geçti. İlk bağışı Dernek Başkanı Mustafa Naci Güllü'nün yapmasının ardından, sağlık durumu uygun olan muhtarlar Kızılay'a kan desteğinde bulundu. Başkan Naci Güllü, muhtarlar olarak mahallelerinde vatandaşlara kan bağışının önemi konusunda bilgilendirme yaptıklarını, hastane ziyaretinde de örnek olmak için bağışta bulunduklarını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Medical Park Kızılay Mersin Tarsus Yerel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMI BANKALAR AÇIK MI? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı?
Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title