Haberler

Talas'ta Bilgi Yarışması Yapıldı

Talas'ta, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgi ve genel kültür yarışması düzenlendi.

Talas'ta, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgi ve genel kültür yarışması düzenlendi. Yarışmada Türkiye genelinde ilk defa, öğrenciler yarışma sorularını bilgisayardan okudu.

Talas Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen bilgi ve genel kültür yarışmasına, Talas Kaymakamı Dr. Sefer Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, Talas Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmet İçer ile İlçe Müftüsü Turgut Erhan, okul müdürleri ve yaklaşık 1500 ilköğretim okulu öğrencisi katıldı. Geleneksel hale gelen yarışmada, 26 ilköğretim okulu yer aldı.

Salonda basın mensuplarına bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker, bilgi yarışmalarında ilk defa teknolojinin kullandığını ifade ederek, "Bu yarışmamızda farklı bir yöntem kullandık. Teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak bunu yapacağız. Amacımız okullarımızı yarıştırmak değil, bir sosyal ve kültürel etkinlik olarak düzenlemektir" dedi.

Yarışmada, 20 soru sorulan öğrenciler kıyasıya yarıştı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İbrahim Kaba Türkiye Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title