Haberler

Talas'ın Eğitim-Öğretim Durumu Değerlendirildi

Talas Kaymakamı Dr.Mustafa Kurban, Mustafa Lale Talas ilçesinin eğitim-öğretim durumunu değerlendirdi.

Talas Kaymakamı Dr. Sefer Yılmaz ile Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, yönetim kurulu üyeleri, Harun Göztaş,

Mustafa Kurban, Mustafa Lale Talas ilçesinin eğitim-öğretim durumunu değerlendirdi.

Talas Kaymakamı Dr. Sefer Yılmaz sivil toplum kuruluşlarına önem verdiğini belirterek, "Hizmetlerin hızlı ve verimli yürütülmesinde bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılması gerekmektedir. Sivil toplum kuruluşları hizmetlerin yürütülmesinde önemli bir dinamiktir. İlçemizdeki eğitim çalışanı sayısı bini geçmiştir. Bu sayı hızla artmaktadır. Hem ilçemizin hızla büyümesi hem de eğitim hizmetinin hızla değişmesi sebebiyle bu alanda yeniliklerin sürekli ve sıkı takip edilmesi gerekmektedir." dedi.

Eğitim-öğretimin statüko ile verimli olamayacağını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Yönetici ve eğitimciler mevzuata uygun ancak yeni fikirler ve pratik çözümler üretmeli. Bu konuda okul yönetici ve öğretmenlerimizle çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Yenilikten ve değişimden korkmamalıyız. Ülkenin değişim ve gelişimi için eğitimcilerin öncülük yapması gerekir. Bu konuda eğitimcilere gereken değer verilmeli ve harekete geçirilmeli."

Şube başkanı Aydın Kalkan da Talas Kaymakamı Dr. Sefer Yılmaz'a böyle faydalı bir değerlendirmeye vesile olduğu için teşekkür ederek, bundan sonraki hizmetlerde birlikte hareket edebileceklerini söyledi.

Ayrıca 4+4+4 sistemiyle ilgili görüş alış-verişinde bulunuldu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren sohbet, iyi dilek ve temennilerle sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

MUSTAFA KURBAN Aydın Kalkan Kayseri Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title