Haberler

Sünnet Olan Çocuklar İlk Diplomalarını Aldı

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet hizmeti kapsamında bugün 20 çocuk sünnet ettirildi.

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet hizmeti kapsamında bugün 20 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet olan çocuklara erkeklik diploması verildi.

Alanya Belediyesi tarafından Belediye Sağlık Birimi Polikliniği'nde 20 çocuk ücretsiz olarak sünnet ettirildi. Sünnet törenine Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Emlak İstimlak Müdürü İbrahim Koçak ve sünnet çocuklarının aileleri katıldı. 20 çocuğun erkekliğe ilk adımını attığı törende, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, çocukları tek tek tebrik ederek, çocuklarla ilgilendi. Çocuklara kirvelik eden Yüksel, sünnet olan erkek çocuklarına erkeklik diploması ve uzaktan kumandalı oyuncak araba hediye etti.

YILDA 200 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLİYOR

Sünnet hizmetinin kırsalda ve merkezde ihtiyaç sahipleri vatandaşların talepleri doğrultusunda vatandaşlara ücretsiz olarak verdiklerini ifade eden Yüksel, "Belediye Sağlık Birimimiz tarafından sağlıklı ortamlarda sünnet hizmetimiz gerçekleştiriliyor. Bu hizmetimizi sadece merkezde değil kırsal mahallelerde de sürdürüyoruz. Her alanda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Bugün 20 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Okulların tatil olduğu dönemlerde bu sayı artabiliyor. Yaklaşık yılda 200 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi İbrahim Koçak Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title