Haberler

Sultangazi Belediyesi'nden çocuklara 23 Nisan hediyesi

Güncelleme:

Sultangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Çocuk Kütüphanesi ve Sanat Sokağı'nda düzenlediği etkinliklerle çocuklara keyifli bir gün yaşattı.

Sultangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Çocuk Kütüphanesi ve Sanat Sokağı'nda düzenlediği etkinliklerle çocuklara keyifli bir gün yaşattı.

Gündüz Şehit Ferdi Yurduseven Gençlik Merkezi'nde bulunan Çocuk Kütüphanesi'nde etkinliklere katılan çocuklar, bayraklar ve balonlarını sallayarak çalınan şarkılara eşlik etti. Çocuklar daha sonra kağıt katlama sanatıyla kırmızı beyaz gemiler yaparak güzel bir görüntü oluşturdu. Çocuk Kütüphanesi'ndeki etkinliklerde keyifli dakikalar geçiren çocuklar iftar sonrası ise Sanat Sokağı'ndaki programa katıldı. Sanat Sokağı'nda kurulan sahnede hünerlerini sergileyen animasyon sanatçıları büyük ilgi gördü.

Çocuklarına eşlik eden aileler, bu güzel Ramazan akşamında 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen program dolayısıyla Sultangazi Belediyesi'ne teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultangazi 23 Nisan Çocuk Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title