Haberler

Son Şampiyon Sahada Hedef Bir Üst Lig

2013-2014 TFF Bal Ligi 1.Grupta Şampiyon olarak TFF 3.lige çıkan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor top başı yaptı.

2013-2014 TFF Bal Ligi 1.Grupta Şampiyon olarak TFF 3.lige çıkan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik spor top başı yaptı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Genç Osman Stadyumu'nda ilk idmanına çıktı.Hayırlı ve kazasız bir sezon geçirme dilekleri ile Kurban kesilerek ilk idman gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk'ün TFF Olağan Kongresine katılımı ve Fikstür çekimi için il dışında olduğundan katılamadığı programa; As Başkan Hakan Kobal, Genel Kaptanlar Enis Aslan ve Yaşar Kobal, Futbol Şube Sorumlusu Şükrü Kayalı, bazı yöneticiler ile taraftarlar katıldı.

"Günde çift idman var"

Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu yeni sezon için hazırlıkların başladığını ve arife gününe kadar çift idmanla çalışmaların süreceğini belirterek, "Bayramın 3. Günü yeniden toplanıp ikinci etap çalışmalarını yine Bayburt'ta kendi tesislerimizde başlatacağız. 12 gün burada çalıştıktan sonra Nevşehir kampına gideceğiz" dedi.

Nevzat Türkoğlu, "Kesinlikle hedefimiz ilk 5. Bundan aşağısını kimse düşünmesin. Böyle bir takım oluşturacağız.Transfer görüşmelerinde olduğumuz arkadaşlarımız var, onlarla da anlaşmaya varınca takımımızı tam anlamıyla kurmuş olacağız" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına sorunsuz ve eksiksiz başlanıldığını belirten As Başkan Hakan Kobal, "Kurbanımızı kestik inşallah hiç bir sakatlık ve benzeri durum başımıza gelmez, her şeyimiz tamam. Yeni sezonun Bayburt'umuza ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bir iki transfer daha yapacağız. Yine şampiyonluğu hedefliyoruz" dedi.

Bayburtluların takıma destek olmalarını beklediğini söyleyen Kobal, Kombine bilet satışları başladığını açıklayarak,

"Belediye başkanımıza tesisleri verdiğinden dolayı teşekkür ediyorum, milletvekilimizde maddi manevi destek vereceğinin sözünü verdi. Başta Valiliğimiz olmak üzere tüm kurumlarımızdan kombine bilet alarak destek sunmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Eski takımdan 8 futbolcu ile yeniden anlaşma

İlk idmana yeni transfer edilen oyuncuların yanı sıra takımın tanıdık isimleri de katıldı. Şampiyonlukta büyük emeği bulunan futbolculardan Kazım Şeker'in yanı sıra, gelecek vadeden Erçin Ilgaz, Süleyman Altıntaş, Oğuzhan Köse,Gökhan Özkan, Burak Altınay, Talha Karapınar ve Fırat Şap kulüpte kalan isimler oldu. Yeni transferlerin hepsi ile hafta içinde toplu imza töreni yapılacağı öğrenildi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hikmet Şentürk Türkoğlu Bayburt Kayalı Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title