Haberler

Son dakika haberleri: Sındırgı'da korona virüs denetimi

Güncelleme:

Son dakika yerel haberi: Sındırgı'da korona virüs denetimi Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ilçe kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, emniyet, zabıta ve jandarma personelinin katılımıyla ilçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı.

Sındırgı'da korona virüs denetimi

BALIKESİR - Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde ilçe kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, emniyet, zabıta ve jandarma personelinin katılımıyla ilçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nca, 'Sağlık İçin, Hepimiz İçin' sloganıyla ülke genelinde kapsamlı korona virüs denetimi yapılacağı, temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her iş kolu için alınan önlemlerin denetleneceğini açıklandı. Esnaf ve toplu alanlarda vatandaşlar bilgilendirilerek, kurallara uymaları hususunda uyarıldı.

Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından rutin denetimlerde sıklaştırıldı. Vatandaşlar megafon sistemi ve yapılan denetimlerle uyarılıyor. Vaka sayılarının artması ile birlikte vatandaşları uyaran kaymakam Oktay ve başkan Yavaş Balıkesir Caddesi, Akhisar caddesi ve Cumhuriyet meydanında gerçekleşen denetimler sırasında ziyaret ettiği esnafa tavsiyelerde bulundu.

Denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş "Türkiye'yi ve tüm Dünya'yı etkileyen Covid-19 ile alakalı, bitmediğini ve hala hayatımızın her anında dikkat etmemiz gereken bir gerçek olduğunu insanlara anlatmaya çalışıyoruz. Bundan dolayıdır ki mesafe, maske ve temizlik kurallarına hepimiz uymamız gerekiyor. Bunu anlatmak babında Sındırgı ilçe kaymakamımız, jandarmamız, emniyetimiz, zabıtamızla birlikte esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla alakalı bir denetim gerçekleştirdik. Onlara bu durumun hakikatlerini anlattık. Allah bir an önce bu belayı ülkemizden ve bütün dünyadan def etsin. Bu gün Çumra belediye başkanımızı kaybettik. Bu işin ciddiyetini, bu işin farkındalığını bütün insanlara göstermek istiyoruz. Kurallara uyarsak virüs bizden daha güçlü değil. Yeter ki kurallara uyalım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Yavaş Koronavirüs Balıkesir Sındırgı Haberler Son Dakika

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal, para içinde yüzecek

Duyunca şok olacaksınız! Fenerbahçe'nin kapıyı gösterdiği İsmail Kartal, para içinde yüzecek

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 6 Haziran Cuma TV8 Survivor HD izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Ekşi Elmalar filmi konusu nedir? Ekşi Elmalar oyuncuları ve Ekşi Elmalar özeti! Ekşi Elmalar ne zaman, nerede çekildi? #129300 #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu?
İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title