Haberler

Son dakika haber | Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu, 540 Hektar Planı, Derneklerle de Değerlendirildi

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın onayladığı 1/5000 ölçekli imar planını, bölgedeki muhtarların ardından bu kez kentsel dönüşüm derneklerinin temsilcileriyle değerlendirdi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın onayladığı 1/5000 ölçekli imar planını, bölgedeki muhtarların ardından bu kez kentsel dönüşüm derneklerinin temsilcileriyle değerlendirdi.

Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya, Karabağlar Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı ve CHP Grup Başkanvekili Zafer Levent Yıldır, Meclis Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanvekili Baki Durmuş ve Komisyon Üyesi Okan Aras, Ali Fuat Erden Mahalle Muhtarı Türkan Sivaşan'la dernek temsilcileri katıldı.

Başkan Selvitopu, 540 hektarlık bu alanda planlama yetkisinin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda olduğunu hatırlatarak, ulaşım aksları, pazaryerleri, parklar, belediye hizmet ve gelişme alanları gibi konularda tespit ettikleri teknik eksiklikleri, bakanlığa bildireceklerini söyledi.

Bu tespitlerin planlama sürecinde yeniden değerlendirilmesini ve düzeltilmesini beklediklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, "1/1000'lik planlar ne zaman, ne şekilde onaylanır bilmiyoruz. Burada bizim plan yetkimiz yok. Bakanlığa 'kentsel dönüşümde şu modeli, şu yöntemi uygulayın' deme şansımız da yok. Süreci sizler gibi yakından izliyoruz" dedi.

Başkan Selvitopu, buluşma kapsamında Muhtar Sivaşan ve dernek yöneticilerinin görüşlerini, önerilerini de dinledi.

KATILAN DERNEKLER

Limontepe Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Doğan Yüksel, Yüzbaşı Şerafettin Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Cemal Uçuk, Karabağlar Hak Arayanlar Derneği Başkanı Halil Ecevit, Uzundere Köyü Koruma Derneği Başkanı Süleyman Gür ve Karabağlar Temsilciler Heyeti yöneticileri de toplantı nedeniyle Başkan Selvitopu'na teşekkür etti. Uzundere Dernek Başkanı Gür, 1/5000'lik planla ilgili farklı kurumlarla görüştüklerini, gelecek günlerde dernekler olarak genel bir değerlendirme toplantısı yapacaklarını söyledi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Muhittin Selvitopu İklim Değişikliği Haberler Son Dakika

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title