Haberler

Soma CHP'de Küskünlük Sona Erdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Soma İlçe Teşkilatı'nda birliktelik rüzgarları esmeye başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Soma İlçe Teşkilatı'nda birliktelik rüzgarları esmeye başladı. Dargınlık ve küslükleri geride bırakan CHP Soma İlçe Teşkilatı'nda, Abdullah Saka grubu ile yeni kaynaştı, önümüzdeki yerel seçimler için de AK Parti'ye gözdağı verdi.

CHP İlçe Teşkilatı'nda bir araya gelerek basın mensuplarına birliktelik pozları veren ilçe yönetimi ile eski yöneticiler, buluşmaya katılan partililerden de destek ve alkış aldı. Burada bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Murat Bayramoğlu, şöyle konutu: "Partimize geçmişte emek vermiş, yönetici anlamında bu partinin yükünü sırtlanmış, seçimlerde görevlerini layıkıyla yerine getirmiş değerli arkadaşlarımız ve ağabeylerimizle kamuoyuna bir mesaj vermek istiyoruz. Partimiz siyasi birikime, üye birikimine ve bilgi birikimine sahip çok değerli insanlardan oluşan ilçe örgütü olan bir partidir. Bu birlikteliği omuz omuza sürecek şekilde, dayanışma içersinde sürdüreceğiz. Bu yerel seçimlerde CHP'nin şansı Soma'da çok yüksek. AKP artık tıpkı bir metal yorgunluğu gibi, iktidar yorgunu bir partidir. Gerek genel merkez siyasetleri anlamında, gerekse Soma'daki belediye hizmetleri anlamında halkın çok önemli bir bölümü AKP'den şikayetçidir. CHP tek yumruk halinde kenetlenmiş, bundan sonra geleceğe umutla bakan bir partidir." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Abdullah Saka Ak Parti Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title