Haberler

Sökeli Gürsoy ve Er Aileleri Dünür Oldu

Güncelleme:

Söke'nin ailelerinden Yasemin-Tarık Gürsoy çiftinin kızları Selin ile Seval-Behlül Er çiftinin oğulları Reşat Er yaşamlarını birleştirdiler.

Söke'nin tanınmış Ailelerinden Yasemin-Tarık Gürsoy çiftinin kızları Selin ile Seval-Behlül Er çiftinin oğulları Reşat Er Kuşadası'nda bir otelin havuz başında düzenlenen görkemli nikah töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.

İş, siyaset ve bilim camiasından çok sayıda davetlinin katıldığı nikah törenine protokol üyeleri de yoğun ilgi gösterdi. Nikah merasimine Kuşadası, İzmir, Aydın, İstanbul ve Ankara'dan seçkin davetliler katıldı. İş ve siyaset dünyasının birbirinden seçkin isimleri Gürsoy ve Er ailelerinin mutluluğunu paylaşmak üzere havuz başında düzenlenen nikah töreninde bir araya geldiler, çiftin 5 şahitli nikah törenini ise Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi kıydı.

Nikah törenine CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar, Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer ve eşi, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve eşi, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Söke Belediye Başkan yardımcısı Levent Tuna ve eşi, AK Parti Söke İlçe başkanı Hasan Turhan, CHP Söke İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal ve eşi, bazı oda ve derneklerin başkan ve yöneticileri ile kalabalık davetli grubu katıldı.

Yaz mevsimine damgasını vuran görkemli nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliğini CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfü Baydar, Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, DSP'lİ Aydın eski Milletvekillerinden Halit Dikmen ve işadamı Taner Er yaptılar. Çiftin nikahını Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi kıydı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Özekmekçi Kuşadası Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title