Haberler

Söke'de 20-21 ve 22 Şubat'ta Etkinlikler Zinciri Yaşanacak

Tiyatrodan, yürüyüşe, deve güreşinden, eğitim seminerine etkinlikler zinciri Sökelileri bekliyor.

Tiyatrodan, yürüyüşe, deve güreşinden, eğitim seminerine etkinlikler zinciri Sökelileri bekliyor. Herkese ve her zevke göre gerçekleşecek olan etkinliklere Söke ve bölge halkı davet ediliyor.

Söke Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında, Tiyatro Cezve oyuncuları tarafından sahnelenecek "Kocasını Pişiren Kadın" adlı tiyatro oyunu Sökeli sanatseverle 20 Şubat Cumartesi günü buluşacak. Debbie Isıtt tarafından yazılan A. Yasemin Erbulun tarafından çevirisi yapılan oyunun genel sanat yönetmenliğini Rıza Gedikoğlu üstleniyor. Burcu Akça, Gökhan Güler ve Esra Metin'in oyuncu olarak yer aldığı "Kocasını Pişiren Kadın" ücretsiz olarak Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gösterime sunulacak.

Söke Belediyesi Doğa Yürüyüş Grubu'nun "Mahalleden Mahalleye Yürüyoruz, Doğa ve Kültürümüzü Tanıyoruz" sloganıyla sürdürdüğü yürüyüşlerin 18.'si 21 Şubat Pazar günü gerçekleşecek. Yürüyüşçüler hafta sonunda Eski Doğanbey Köyü (Domatia), Mykale Dağı'ndan Karina'yı, Antik Thebai Kenti'ni, Şaraphane Deresi'ni, Konyalı Kilisesi ve Şarlak'ı keşfe davet ediliyor. Söke Belediyesi'nin ücretsiz kültür ve spor etkinliği için katılımcılar pazar sabahı saat 08.00'de Hükümet Meydanı'nda buluşacak. Yürüyüşe Cevdet Üzüm rehberlik yapacak.

"KADINA KARŞI ŞİDDETE PROTESTO"

Söke'de kadınlar '1 Billion Rising' etkinliği ile kadına karşı şiddeti protesto edecek. Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde, Aydın-Kuşadası ve Didim STK'ları ve Roman Dernekleri katkıları ve Söke Belediyesi'nin desteği ile gerçekleşecek etkinlik 21 Şubat Pazar günü saat 13.00'de Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek. Etkinliğe CHP'nin Sökeli Milletvekili Özcan Purçu'nun da katılması bekleniyor.

DEVE GÜREŞİ

3. Söke Beyaz Altın Büyük Deve Güreşi Festivali 21 Şubat Pazar günü yapılacak. 130 civarında Ege, Akdeniz ve Marmara Bölgelerinden ünlü develerin katılacağı deve güreşi festivalinin renkli geçmesi bekleniyor. Söke-Milas Karayolu Üzeri TÜV araç muayene istasyonu yanındaki alanda yapılacak deve güreşine kadın ve çocuklar ücretsiz olarak girebilecek. Söke Deve güreşi Söke Belediyesi'nin katkılarıyla Söke Devecilik Kültür ve Deve Güreşlerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından düzenleniyor. 3. Söke Beyaz Altın Büyük Deve Güreşi Festivali, yılın en iddialı deve güreşi olarak gösteriliyor.

Çiftler evlilik öncesi eğitilecek. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Söke Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek. 'Evlilik Öncesi Eğitim Programı' 22 Şubat Pazartesi saat 14.00'de Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapılacak. Eğitim Semineri Evlilikte iletişim ve yaşam becerileri, hukuk, evlilik ve sağlık konularını kapsayacak. Sürekli hale gelecek eğitim seminerinin ilkinde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nden Çocuk gelişim uzmanı Sevim yetkin konuşmacı olarak yer alacak. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Yazıcıoğlu Söke Belediyesi Gökhan Güler Akça Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title