Haberler

Söke CHP Yerel İktidarın Devamı İçin Seçim Startını Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı düzenlene toplantıda Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran’ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı düzenlene toplantıda Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

Büyük bir kalabalık kitlenin katıldığı toplantıda Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları Levent Tuncel ve Av. Hatice Kurban'da bulundu.

Toplantıda açılış konuşmasını CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya yaptı. Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini, CHP'nin genelde mutlaka iktidar olması ve yerelde iktidarın devamının gerektiğini belirten İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya; "Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi alnımıza leke sürdürmedi, başımızı yere eğdirmedi. Bu bir hizmet ve bayrak yarışı. Bayrak bizim sporcularımız arasında bayrak el değiştirecek. Hizmet yarışını Süleyman Toyran ile sürdüreceğiz. Biz parti olarak adayımız belli olmadan çalışmalarımıza başlamıştık, bu çalışmalarımız bundan sonra adayımız ile devam edecek. 14 yıldır Ticaret odası ile Söke'ye hizmet eden Süleyman Toyran, başka bir hizmet alanında Söke'ye hizmet etmeye devam edecek" dedi.

İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya'nın konuşmasının ardından Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran'ı tanıtan bir slayt sunumu yapıldı.

TOYRAN; "ÜZERİMİZDEKİ YÜKÜN AĞIL OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Daha sonra kürsüye gelen CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran, partililere seslendi. 4 dönem Ticaret Odası Başkanlığı döneminde Söke'de kalıcı işlere imza attıklarına inandığını belirten CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran; "Üzerimizdeki yükün ağır olduğunu biliyorum. Söke'dekalıcı eserler yapmış, 10 yıl başarılı bir Belediye Başkanlığı gerçekleştirmiş Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi'nin ardından yükümüzün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanımız Necdet Özekmekçi, Belediye Başkan Aday Adaylarımız Levent Tuncel, Hatice Kurban ve Engin Yıldız'ın desteklerinin her zaman arkamızda olmasını arzu ediyor, esirgemeyeceklerini biliyorum. CHP Belediyecilik anlayışını sürdürmek, bayrağı daha da yukarılara taşımak, çıtayı daha da yükseltmek için yola çıktık ve çalışacağız. Yolumuz açık olsun" dedi.

"BUGÜN KOLTUĞUN ZAMANI GELİNCE BIRAKILABİLECEĞİNİ GÖSTERDİK"

10 yıl önce parti merkezinde adaylığını açıklamasının ardından büyük bir çalışma ile seçimleri kazandıklarını hatırlatan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, "10 yıldır elimizden geldiğince iktidarın tüm engellemelerine rağmen hizmet ettik. 2009 yılı seçimlerinden kısa bir süre sonra yine bu salonda 2014 yerel seçimlerinde aday olmayacağımı söylemiştim. Vazgeçmez dediler, koltuğu bırakmaz dediler, yeniden aday olur dediler. Biz bugün bir şey gösterdik. Evet o koltuklar kıymetli. Kıymetini bilene. Çok kıymetli bırakmasını bilene" dedi.

"SEÇİM SANDIK AÇILMADAN KAZANILMAZ"

Seçimlerin sandık açılmadan kazanılmayacağını belirten Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, partililerin bu anlayışla çalışması gerektiğini söyledi. 3-4 dönemdir CHP'nin Söke'deki seçim başarılarının, son dönemde genelde yaşananların rehavet yaşatmaması gerektiğini dile getiren Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; "Sadece yönetim kademeleri değil, tüm parti üyelerine büyük görevler düşüyor. Herkes üzerine düşeni yapmalı" dedi.

"KIRGINLIK YOK, OLMAMALI"

Aday adaylığının medeni cesaret gerektirdiğini, aday adaylığı sürecinde adayların partilerini tanıttıklarını söyleyen Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi,aday adayları Levent Tuncel, Hatice Kurban ve Engin Yıldız'a teşekkür etti. Kırgınlık yok ve olmamalı diyen Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; "Bu bir nöbet, bu bir görev. Parti Genel merkezimiz karar verdi. Biz partiliyiz. Partili olmak, seçilmiş yada atanmış olan tüm adayların arkasında olmaktır" dedi.

"SEÇİM YATIRIMI DİYENLERE İTHAF OLSUN"

Söke Belediyesi'nin Başkanlığı'nda son güne kadar hizmetlerine devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; "Belediyemiz hizmet kurumudur. Biz 70 Bin insana hizmet etmekle görevliyiz. Yapılan işler devam ediyor ve edecek. Yaptığımız işlere seçim yatırımı diyenlere de ithaf olunur" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Necdet Özekmekçi Süleyman Toyran Hüseyin Akkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title