Haberler

Söke Belediyesi'nden Fakülteye 500 Bin Tl

Söke Belediyesi gerçekleştirdiği şubat ayı olağan toplantısında temeli atılan ikinci fakülte binasına 500 Bin TL kaynak aktarılmasını oy birliği ile kabul etti.

Söke Belediyesi gerçekleştirdiği şubat ayı olağan toplantısında temeli atılan ikinci fakülte binasına 500 Bin TL kaynak aktarılmasını oy birliği ile kabul etti. 2014 yılında SÖKEV'e aktarılacak kaynak, fakülte binası inşaatında kullanılacak.

Daha önce İşletme Fakültesi binasına lojistik desteğin yanında 150 Bin TL maddi kaynak aktaran Söke Belediyesi, bu kez ikinci fakülte binası için 500 Bin TL maddi kaynak aktarıyor.

Birinci fakültemize sağladığımız ciddi katkılardan sonra ikinci fakülte binamıza da Söke Eğitim Vakfı'ndan gelen talep üzerine 500 Bin TL kaynak aktarılacağını belirten Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; Söke Belediye Meclis Üyelerine alınan karardan dolayı teşekkür etti. Söke'nin üniversite kenti olabilmesi için herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya gayret gösterdiğine dikkat çeken başkan Özekmekçi; katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere hayırseverlere de bir kez daha Sökeliler adına teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Söke Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title