Haberler

SMMMO Başkanlığını Servet Kurt Kazandı

Güncelleme:

Batman SMMMO 22. Olağan seçimli genel kurulu seçimini Servet Kurt kazandı.

Muhasebeciler kongreye gitti

Mehmet Şah Ayaz ve Servet Kurt'un kıyasıya yarıştığı seçimde, Servet Kurt 62, Mehmet Şah Ayaz 61 delegenin oyunu aldı. Kurt, 1 farkla seçimi kazanan isim oldu.

Batman Mali Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) 22. Olağan seçimli genel kurulu gerçekleşti.

Cumartesi günü yeni muhasebecilere verilen sertifikalarla başlayan kongreye Vali Azmi Çelik, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi A.Aziz Ural, Diyarbakır Vergi Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Rüzgar, Batman Esnaf Odaları Birliği Başkanı Talat Kara, STK temsilcileri, mali müşavir ve muhasebeciler katıldı.

Kongrenin ilk gününde muhasebecilerin yaşadığı sıkıntılar, mesleki durum ve güncel konular ile ilgili yapılan konuşmaların ardından 10 yıl boyunca mesleki çalışma sonucunda Abdürrezak Ay, Süleyman Gültekin, İsa Sancar, Vedat Soysal ve Alaattin Gün'e Mali Müşavir ve Muhasebecilik sertifikaları verildi.

KONGRE SEÇİMİNİ SERVET KURT KAZANDI

149 delegesi bulunan Batman SMMMO üyesinden 123'ü dün sandık başına gitti.

Oda binasında gerçekleşen kongrede Mehmet Şah Ayaz ve Servet Kurt'un listeleri yarıştı. Dün saat 19.00'a kadar yapılan seçimde oylar 3 kez sayılırken, mevcut Başkan Servet Kurt 1 oy farkla ipi göğüsleyen isim oldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title