Haberler

Sındırgı'da Vatandaşlar Sıcak Su Hakkında Bilgilendiriliyor

Balıkesir’in Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, vatandaşları sıcak su hakkında bilgi verdi.

Balıkesir'in Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, vatandaşları sıcak su hakkında bilgi verdi.

Yıllardır özlemi çekilen sıcak su Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın göreve başlamasının ardından 6 ayda 15 kilometrelik isale hattı tamamlanarak ilçeye getirildi. Sıcak su aboneliği, sıcak su kullanım ücreti gibi vatandaşların merak ettikleri konular hakkında bilgilendirme yapmak için kahvehane toplantıları yapıldı. İlk kahvehane toplantısı Çavdaroğlu Mahallesi Meydan Kahvesi'nde yapıldı. Toplantıya daire amirleri, meclis üyeleri, Sındırgı Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Demir ve Genel Müdür Arif Uslu ve vatandaşlar katıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun katılım yaptığı toplantıda konuşan Başkan Yavaş, bakış açısının termal suyun kullanılarak ekonomide para kazanacak işler yapılması gerektiğini ifade etti.

Sıcak su bilgilendirme toplantısında ilk konuşmayı Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Demir yaptı. Demir, "Bugün 25 yıldan beri hayalini kurduğumuz sıcak suyun şehre gelmesini, bundan sonra neler yapılacağını, neler yaşanılacak ve bundan sonra siz Sındırgı ilçesinde bu hizmetten nasıl faydalanacaksınız bunların hepsini konuşmak için buradayız. 25 yıllık özlem 3 Kasım itibarıyla Sındırgı'da artık son buldu. Büyük bir hayaldi hepimiz için. Türkiye'deki en zorlu 23 kilometrelik hattı yaptık. Hayaldi, gerçek oldu. Birileri düşündü, birileri hayal etti, hepsinin emeği var. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Rabbim bize de nasip etti. Bu mutluluğu sizlerle paylaşmak üzere sizlerle birlikteyiz. Türkiye'de şu anda en uzun hat. 22 milyon TL değerindeki proje. Bugün bu jeotermal firması tam 12 milyon TL para harcadı. Allah bize bu nimeti verdiyse kıymetini bilelim, eve alalım, sera yapalım. O konfor lüks olabilir. Bu su ısınmada kullanıldıktan sonra seralara gidip oralarda ekonomiye dönüşmeli. İnşallah ekonomimize çok artısı olacak" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Demir Ekrem Yavaş Balıkesir Sındırgı Yerel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title