Haberler

Sever, Mersin'deki Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sever, Mersin’in kalkınması ve devlet hizmetlerinin aksamadan vatandaşa ulaşabilmesi noktasında Ankara ve Mersin arasında köprü olduklarını söyledi.

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sever, Mersin'in kalkınması ve devlet hizmetlerinin aksamadan vatandaşa ulaşabilmesi noktasında Ankara ve Mersin arasında köprü olduklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerine sürdüren Sever, Akdeniz İlçe Kaymakamı Raif Özener'i ziyaret etti. Eğitimden sağlığa, sosyal projelerden nüfusa pek çok konunun konuşulduğu ziyarette, yeşil kart hizmetlerinden yararlanan Mersinli vatandaşların istatistiği açıklandı. Akdeniz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde kayıtlı bulunan 102 bin yeşil kartlı vatandaşın sağlık hizmetlerinden faydalandığı belirtildi. Makam ve mevki peşinde olmadığını, hemşerilerinin hizmetkarı olmak için bu yola çıktığını kaydeden Sever, "Bakan yardımcılığım sırasında kaymakam ve valilerimizle oldukça çok mesaimiz oldu. Ekonomi Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, artık hemşerilerime memleketimde hizmet etmek için bu yola çıktım. Hedefimiz Mersin ve Mersinlilere daha güzel hizmet etmek. Allah'ın izni ile seçimi kazanırsak devlet yöneticilerimizle koordinasyon içinde çalışacağız. Mersin'in kalkınması için hizmet edeceğiz. Mersin, ne yazık ki Türkiye'nin katettiği mesafeden payını alamadı. Coğrafyası, zengin insan potansiyeli, lojistik alt yapısı, havaalanı, limanı, demir yolu, karayolu ile Mersin hak ettiği yerde değil. İnşallah Mersin'de hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması için ihracat, turizm, tarım ve gıda alanlarında yatırımlar yapacağız. Hedefimiz 81 il arasında şehir ekonomisinde ilk beşe girmektir. El birliği ile gelecek nesillere yaşanılabilir bir Mersin bırakacağız" dedi.

Ekonomi Bakan Yardımcılığı görevinde iken Akdeniz Kaymakamlığı'nın kendi müstakil alanında hizmet etmesi ve vatandaşın rahatlıkla devlet kurumuna girebilmesi noktasında çalışma yaptıklarını hatırlatan Sever, işin peşini bırakmadıklarını söyledi. Sever, DDY tarafından tahsis edilen arsa üzerine ivedilikle Hükümet Konağının inşaatının başlayabilmesi için ilgili yerleri aradı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Abid Baca'yı da ziyaret eden Sever, Mersin'de ormanlık alanların kontrollü olarak otlatmaya açıldığını belirtti. Ardından Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İlçe Emniyet Müdürü Murat Esertürk ile görüşen Sever, asayiş, vatandaşın huzuru, can ve mal güvenliği noktasında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Sever Ak Parti Akdeniz Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title