Haberler

Şemdinli'de Hutbe Okuma Yarışması Düzenlendi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde İmam Hatip Liseleri arası "Genç Hatipler Minberde Güzel Hutbe Okuma Yarışması" düzenlendi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde İmam Hatip Liseleri arası "Genç Hatipler Minberde Güzel Hutbe Okuma Yarışması" düzenlendi.

Seyyid Abdullah Şemdini Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Yılmaz koordinatörlüğünde Şemdinli Ulu Camisinde gerçekleşen yarışmaya, Hakkari Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulmecit Yılmaz, Şemdinli İlçe Müftüsü Muhammet Değirmenci, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hutbe yarışmasına ise Hakkari Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kadirhan Eser, Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nihat Aykut ve Seyyid Abdullah Şemdini Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerinden Mevlüt Akbaş yarışmacı olarak katıldı. Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı "Genç Hatipler Minberde Güzel Hutbe Okuma Yarışması"nda Hakkari Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Kadirhan Eser birinci olurken, ikinciliği Yüksekova'dan Nihat Aykut ve üçüncülüğü Şemdinli'den Mevlüt Akbaş aldı.

Burada bir konuşma yapan Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Akdeniz, "Eğitimler için en önemli görevin kendi öğrencilerine hayata daha iyi bir alanda, bir uygulama alanında halkımıza milletimize hizmet ederken görmektir. Bugün de böyle bir olaya şahit oluyoruz. Gençlerimiz ve öğrencilerimiz daha okulu bitirmeden toplumumuzun aydınlanması için cehaletten kurtulması için az önce minberde onları dinledik. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program son buldu. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakkari Merkez Osman Yılmaz Yüksekova Şemdinli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title