Haberler

Selçuk'ta Zafer Bayramı Törenlerle Kutlandı

Büyük zaferin 93. yılı kutlamaları kapsamında Selçuk Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Büyük zaferin 93. yılı kutlamaları kapsamında Selçuk Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Kutlama programına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Tabur, Belediye Başkan Yardımcıları, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve kamu çalışanları katıldı.

Atatürk anıtına Çelenklerin sunulması ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunduğu törende Selçuk İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanlığı adına konuşan Jandarma Astsubay Üstçavuş Alper Aydınoğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hitaben yaptığı konuşma ile tüm katılımcılardan büyük alkış aldı.

"GURUR İÇERİSİNDEYİZ"

Oldukça duygu yüklü bir konuşma yapan Aydınoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini sağlamlaştıran büyük zaferin 93. Yıldönümünü gururla kutlamanın heyecanı içinde huzurunda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Senin ve silah arkadaşlarının gerçekleştirdiği bir mucizenin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü ve belirlediğin temel nitelikleri, bugün ve gelecekte koruma, kollama, azim ve kararlığımız bu uğurda ettiğimiz yemindeki inancımız gibi sürmektedir"

Türk ordusu ile Türk Ulusu'nun önemine dikkat çeken Jandarma Astsubay Üstçavuş Alper Aydınoğlu, "Türk Silahlı Kuvvetleri arkasında Yüce Türk Ulus'undan aldığı destekle; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Anayasada kendisine verilen hak, görev ve yetkiler dahilinde, üniter devlet ve ulus kimliğinden taviz vermeden Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü ve bekası için yorulmadan çalışmaya devam edecektir" dedi.

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Yapılan konuşmanın ardından 30 Ağustos Zaferi'nin 93. Yılı kutlamaları Selçuk Kaymakamlığı'nda tebriklerinin kabulü ve şehitlik ziyaretiyle devam etti.

Selçuk Kaymakamlığı'nda tebrikleri kabul eden Kaymakam Ayhan Boyacı, protokol üyeleri ile birlikte Kaymakamlık toplantı salonunda daire amirleri ile buluştu. Kaymakam Boyacı; "Selçuk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Tüm protokol üyeleri Kaymakam Ayhan Boyacı başkanlığında Selçuk İlçe şehitliğini ziyaret etti. Buradaki tüm şehitle gül bırakan Selçuk protokolü, tüm şehitler için dua etti - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ayhan Boyacı Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
title