Haberler

Selçuk'ta Öğrencilerin Yeni Eğitim Yılı Heyecanı

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı, tüm yurtta olduğu gibi İzmir’in Selçuk ilçesinde de büyük bir heyecanla başladı.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı, tüm yurtta olduğu gibi İzmir'in Selçuk ilçesinde de büyük bir heyecanla başladı.

Selçuk ilçesinde, yeni eğitim öğretim yılının açılışı için tören düzenlendi. İsabey ilk ve ortaokulu bahçesinde düzenlenen törene katılan protokol üyeleri de, miniklerin heyecanına ortak oldu. Törende, günün anlam ve önemine ilişkin çeşitli etkinliklerde gerçekleştirildi.

Törene, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Gencay, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Ayhan Boyacı, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin tatlı bir heyecan yaşadıklarına dikkat çekti. Boyacı, "Ben bugün ilköğretim haftasının başlaması sebebiyle okula yeni başlayan ve ana sınıfındaki yavrularımızı kutluyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Değerli okul müdürleri ve öğretmenleri ile değerli öğretmen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sizlere emanet edilen genç filizleri en iyi şekilde bilimin ışığı altında, örf ve adetlerimize uygun olarak, vatan, millet, bayrak saygısıyla dolu insanlar olarak yetiştirin" dedi.

BAŞKAN BAKICI'YA ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı makamında öğrencileri ağırladı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan başkan Bakıcı, "Başkan olmak kolay mı?" sorusuna belediye çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak cevap verdi. Başkan Bakıcı da, öğrencilere gelecekte seçmek istedikleri mesleklerle ilgili sorular sordu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dahi Zeynel Bakıcı Ayhan Boyacı İsabey İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title