Haberler

Selçuk CHP'li Aday Adaylarından Başkan Ülgür'e Sitem

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayları ilçede birlik ve beraberlik içerisinde yürüdüler.

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayları ilçede birlik ve beraberlik içerisinde yürüdüler. CHP'li Aday adaylarından Nuriye Çiğdem, Sabahattin İzcioğlu, Özcan Işık, İbrahim Adıgüzel, Hasan Uysal ve bazı meclis üyeleri aday adayları ile sivil toplum temsilcileri sabah saatlerinde bir araya gelerek kendi aralarında çay içip sohbet ettiler.

Aday adayları sohbet ederken birlikteliklerini vurgulayarak kim genel merkez tarafından atanır aday olursa diğer aday adayları, aday olan arkadaşını destekleyeceklerini ve yanında yer alacaklarını belirttiler. Aday adaylarının bu kararı, orada bulunan Belediye Meclis aday adayları ve sivil toplum temsilcileri tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Çay sohbetine katılan başkan aday adayları, meclis aday adayları ve sivil toplum temsilcileri yaptıkları bu destek birlikteliğinin değişim isteyen Selçuk halkı tarafından da memnuniyetle karşılanacağını, niyetlerinin partilerinin öncülüğünde halkla bütünleşmek olduğunu ifade ettiler. Bu sohbeti izleyen basın mensupları; hafta içinde ilçe örgütünde yapılan bir toplantıda Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür'ün toplantıda olmayan Özcan Işık, Sabahattin İzcioğlu, İbrahim Adıgüzel ve Hasan Uysal hakkında "Bu aday adayları AKP'de politika yapsınlar, onlara ihtiyacım yok, ben tek başına kazanırım" şeklinde söz ettiği duyumunu aldıklarını bu duyumun doğruluk payını sordular.

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday adayı Sabahattin İzcioğlu kendisine bu doğrultuda bir paylaşım geldiğini, ancak eğer Sayın H.Vefa Ülgür'ün böyle bir söylevde bulundu ise bunun çok üzücü ve talihsiz bir açıklama olduğunu ifade etti. Böyle bir düşüncenin insanları öteleyici, ayrıştırıcı bir tutum olduğunu belirten İzcioğlu; "Bu arkadaşlarımızın hepsinin aday adaylığı parti tarafından onanmış hiç bir engel olmadığı taraflara bildirilmiştir" dedi.

CHP Selçuk Belediye Başkan aday adayı Özcan Işık, kendisinin aynı zamanda CHP Belevi Belediye Başkanı olduğundan eğer böyle bir talihsiz açıklama yapıldı ise kendisinin kamuoyuna ayrıca bir açıklama yapacağını belirtti. CHP'li Aday adayları bu sohbetten sonra, İstasyon Meydanında bulunan kahvehaneleri birlikte dolaşarak Selçuk halkının elini sıkarak hal ve hatırlarını sordular. Çok sıcak ilgi ile karşılanan Aday adayları, halka moral verip, halktan da moral aldılar. Burada da birlikte çay içen aday adayları daha sonra ADD Parkı'na giderek burada bulunan partililerle güncel konularda özellikle son yolsuzluk operasyonları konusunda sohbet ettiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Uysal Özcan Işık Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title