Haberler

Şehit Polis Memuru Ahmet Demir İçin Çavdarhisar'ın Tepecik Köyünde Mevlit Okutuldu

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, 25 Temmuz 2016 tarihinde terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Demir için mevlit okutuldu.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde, 25 Temmuz 2016 tarihinde terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu şehit olan polis memuru Ahmet Demir için mevlit okutuldu.

Mardin'in Derik ilçesinde 25 Temmuz 2016 tarihinde, Kızıltepe-Viranşehir karayolunun Denktaş Mahallesi yakınlarında PKK'lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, göreve giden personelin naklini sağlayan zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmiş, patlamada araçta bulunan 3 polis şehit düşmüştü.

Şehit polislerden Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Tepecik köyünden olan Ahmet Demir için, köyünde mevlidi şerif okutuldu ve vatandaşlara yemek ikram edildi. Okunan mevilidi şerife Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Şehit Ahmet Demir'in özel harekatçı olan babası Mehmet Ali Demir, silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Ahmet Demir'in Tepecik köy mezarlığında bulunan mezarı ziyaret edildi ve dualar yapıldı.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Demir Çavdarhisar Tepecik Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
title