Haberler

Seferihisar'a doğal gaz boru hattı için 120 milyon TL kaynak ayrıldı

Güncelleme:

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın taşımalı sistemin tam kapasiteye ulaşmasının ardından doğal gaz olmayan mahallelerin de doğal gaza kavuşturulması için Seferihisar'a boru hattı döşeneceğini, altyapı çalışmalarına Seferihisar'dan başlandığını kaydetti.

Ak Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın taşımalı sistemin tam kapasiteye ulaşmasının ardından doğal gaz olmayan mahallelerin de doğal gaza kavuşturulması için Seferihisar'a boru hattı döşeneceğini, altyapı çalışmalarına Seferihisar'dan başlandığını kaydetti. Seferihisar'dan döşenen hattın Güzelbahçe'deki ana hatta birleştirilip Seferihisar'a doğalgaz ana hattı bağlanacak.

Taşımalı doğal gazın tam kapasiteye ulaşmasının ardından boru hattının döşenmesi için 120 milyon TL kaynak ayrılan Seferihisar'da yüklenici firma tarafından altyapı çalışmaları başlatıldı. Altyapı çalışmalarının koordinasyonu ve verimli geçmesi için yüklenici firma tarafından Bademler'de şantiye kurulurken AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, doğal boru gaz hattı ile ilgili altyapı çalışmalarının yıl sonuna kadar bitmesinin hedeflendiğini bilgisini paylaştı.

Taşımalı doğal gazın kapasitesinin dolmasının ardından gerçekleştirdikleri girişimler neticesinde Seferihisar'a doğal gaz boru hattı döşenmesi için 120 milyon TL kaynak ayrıldığını belirten Başkan Aydın, "Taşımalı doğal gazın tam kapasiteye ulaşması için hiç durmadık, var gücümüzle çalıştık. Seferihisar merkezin tamamı doğalgaza kavuştu. Şu an taşımalı doğal gazın kapasitesi doldu. Doğal gaz ulaşmayan bölgelerin doğal gaza kavuşması için ana hattın bağlanması gerekiyordu. Bölge milletvekillerimizin desteği ile girişimlerimizin sonucunu aldık. Boru hattı döşenmesi için 120 milyon TL kaynak ayrıldı. Yüklenici firma çok hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Yıl sonuna kadar altyapı çalışmalarının bitmesini bekliyoruz" dedi.

AK Parti Seferihisar Teşkilatının girişimleriyle yatırım programına alınan doğalgaz boru hattı altyapı çalışmalarının bitmesi ile Seferihisar'da doğal gaz olmayan mahallelere de doğal gaz verilebileceğini hatırlatan Başkan Aydın, "Doğalgazın Seferihisar'ın tüm mahallelerine ulaşması için çalışmaları yakından takip ediyoruz. Seferihisar'a doğalgazın boru hattı ile taşınması Seferihisar için bir dönüm noktası olacak" diye konuştu.

Konutlarda 1 yıl ücretsiz

Karadeniz'de Türkiye'nin ilk doğal gazının çıkarılmasının şerefine 1 yıl 25 metreküp doğalgazın konutlara ücretsiz verileceğini hatırlatan Başkan Aydın, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu ile Karadeniz'de Türkiye'nin ilk doğal gazı çıkarıldı. Bu kutlu günün şerefine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile ilk ay tüm konut ve ibadethanelere, bir yıl boyunca ise 25 metreküp doğal gaz konutlara ücretsiz verilecek. Seferihisar'daki tüm abonelerimiz 25 metreküpe kadar doğal gaz kullanımına bir yıl süreyle ücret ödemeyecek. Bu ücretsiz dönemde daha fazla vatandaşımızın yararlanması için AK Parti Seferihisar Teşkilatı olarak konunun yakın takipçisi olacağız. İlk kepçenin kazmaya başladığı günden bugüne birkaç kez ziyarette bulunduk, yüklenici firmanın çalışmaların konuya hakim ve deneyimli bir ekip. İşçi kardeşlerimizin hummalı ve özverili çalışmaları ile kısa sürede hızlı bir başlangıç yapıldı. Doğal gaz boru hattının en kısa sürede bitmesi için elbirliği ile çalışıyor olacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seferihisar Ahmet Aydın AK Parti Aydın Yerel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title