Haberler

Sedat Yalçın: "Emeklerimiz Boşa Gitmedi"

AK Parti, Yenişehir, İznik, Orhangazi ve Gemlik ilçe teşkilatı, 22 Nisan'daki il kongresi için mevcut başkan Sedat Yalçın'a destek verdi.

AK Parti, Yenişehir, İznik, Orhangazi ve Gemlik ilçe teşkilatı, 22 Nisan'daki il kongresi için mevcut başkan Sedat Yalçın'a destek verdi. Yalçın, AK Parti olarak her kesimin sesini dinlediklerini belirterek, "Emeklerimiz asla boşa gitmedi. AK Pati olarak kucaklayıcı ve kuşatıcı siyasetimizi sürdürürsek, yüzde 53 değil, yüzde 70 oy potansiyeline de ulaşırız" dedi.

AK Parti İl Başkan adayı Sedat Yalçın, 22 Nisan'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 4. Olağan İl Kongresi öncesinde ilçelerdeki ziyaretlerini sürdürüyor. Dağ yöresinden tam destek alan Yalçın, ziyaretlerine Yenişehir ile devam etti. Yenişehir'de il önce Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil'i ziyaret eden Yalçın ardından parti teşkilatı ve delegelerle bir araya geldi. İl kongresinin önemine değinen Yalçın, Yenişehir ilçe teşkilatını Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak kongreye beklediğini ifade etti. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nazif Tuna ise, AK Parti'de teşkilatın ne anlamına geldiğini çok iyi bildiklerini belirterek, Yenişehir teşkilatı olarak Yalçın'a destek vereceklerini söyledi. Yalçın, ziyareti esnasında bir gençten satın aldığı tespihi bir partiliye hediye etti.

Ardından İznik İlçe teşkilatı ziyareti ile temaslarını sürdüren Yalçın, 22 Nisan'daki kongreyi büyük coşku ve heyecan içerisinde geçireceklerini söyledi. AK Parti teşkilatlarında üye sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Yalçın, şu anda Bursa teşkilatlarının 203 bin üyeye sahip olduğunu dile getirdi. Yalçın, başarılı çalışmalarından dolayı İznik teşkilatına bilgisayar ve yazıcı hediye etti. AK Parti İznik İlçe Başkanı Osman Sargın, teşkilat olarak Sedat Yalçın'ı takdir ettiklerini ifade ederek, "Biz Sedat Yalçın'ı seviyoruz. Gelecekte hep birlikte çok güzel işleri başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Orhangazi'deki delegelerle bir araya gelen Yalçın, partililerle fikir alışverişinde bulundu. AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Neşet Çağlayan, kongre sürecinin başarılı bir şekilde gittiğini söyleyerek, "İnşallah bu şekliyle de devam eder diye ümit ediyoruz. Bizler Orhangazi ilçe teşkilatı olarak istikrarın devamından yanayız. İlde oluşturulan güven ortam ile ilgili ortak kanaatteyiz" diye konuştu.

"TÜRKİYE BAŞBAKANIMIZI SEVİYOR"

Yalçın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye'nin daha çok işler başaracağını ifade ederek, "Marka değerinde bir liderimiz var. Bölgemizde görüşüne başvurulan, eziyet gören, mazlum milletlerin umudu olan bir liderimiz var. Bu liderle siyaset yapmanın avantajını yaşıyoruz. Bursa'da biz yüzde 53 oy aldık. Bursa siyasi tarihinin en yüksek oyunu parti teşkilatlarımız ile birlikte aldık. Bu oyu biz almadık. Başbakanımız aldı. Büyük oranda onun oyu. Milletimiz başbakanımıza müthiş bir sevgi gösteriyor" şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa İl Başkanlığında 21 aydır görevde olduğunu hatırlatan Yalçın, referandum, Mustafakemalpaşa'nın Ovaazatlı beldesindeki seçim ve genel seçimlerinden alınlarının akıyla geçtiklerini söyledi. Yalçın "8-9 gün sonra büyük kongremize gideceğiz. AK Parti Bursa teşkilatlarının çalışmaları genel merkezimiz tarafından başarılı bulunması bizim için büyük bir onur. Büyük bir sevinç kaynağı. Başbakanımız Bursa'yı başarılı buldu. Çok önemli bir şey. Emeklerimiz boşa gitmemiştir. Bursa teşkilatları önemli bir takdir gördü" ifadelerini kullandı.

"OYLARIMIZ ARTIYOR"

Sadece AK Parti'ye oy verenlerin değil, başka siyasi partilere oy verenlerin de teşkilat çalışmalarını başarılı bulduğunu ifade eden Yalçın, "CHP'ye oy veren sanayici sıkıntı anında 'ben iktidar partisinin il başkanına ulaşabilirim' duygusunu taşıyor. Herkesle ilgilenmek zorundayız. Yüzde 53 oyun anlamı da bu. Yüzde 53'ün içinde çok farklı kesimler var. Onlar da bu başarıyı görüyorlar. Bu ekiple birlikte olmak istiyorlar. Bu yolculuğa onlar da katılmak istiyorlar. Çok yoğun bir talep var. Üye sayımızın da artması bunu doğruluyor. Bu kucaklayıcı ve kuşatıcı siyasetimizi devam ettirdiğimiz müddetçe, yüzde 53 değil, yüzde 70'e kadar rakamları zorlayacağız" dedi.

Ardından Gemlikli delegelerle bir araya gelen Yalçın'ın ziyaretinde Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz da yer aldı. Burada konuşan Yalçın, il kongresinin bayram havasında geçeceğine inandığını ifade ederek, "Başbakanımız çok mutlu bir şekilde Bursa'dan uğurlamak istiyoruz. Gemlik'ten büyük bir katkı ve kalabalık bekliyorum. Salonun içinde değil, dışında da izdiham olsun istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Nejdet Yılmaz ise Sedat Yalçın'ı daha da güçlü olarak yeniden il başkanlığına geçmesini istediklerini söyledi. Yalçın, partililerle görüştükten sonra ilçeden ayrıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Yalçın Yenişehir Ak Parti İznik Yerel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title