Haberler

Şanlıurfa'da 1. Kademe Okuma Yazma Kursunu Tamamlayan 150 Kursiyere Belgeleri Verildi

Şanlıurfa'da, 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı 1. Kademe Okuma Yazma Kursuna Katılan ve Başarıyla Bitiren 150 Kursiyere Bağlarbaşı İlköğretim Okulunda Düzenlenen Bir Törenle Belgeleri Dağıtıldı.

Şanlıurfa'da, 2007-2008 eğitim öğretim yılı 1. kademe okuma yazma kursuna katılan ve başarıyla bitiren 150 kursiyere Bağlarbaşı ilköğretim okulunda düzenlenen bir törenle belgeleri dağıtıldı.

Belge dağıtım törenine, Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Alay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Öztürk, Okul Müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin'in konuşmasının ardından belge dağıtım törenine geçildi. Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan'ın eşi Ayla Yavaşcan, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ve diğer yetkililerce kursiyerlere belgeleri verildi. Ayrıca 1. Kademe Okuma Yazma Kursuna katılan 150 kursiyer arasında kura sonucu 3 kişiye ise çeyrek altın hediye edildi. Daha sonra Bağlarbaşı İlköğretim okulu öğrencileri tarafından oluşturulan müzik grubu bir konser verdi.

(FÖ-OÇ-Y) 01.05.2008 18:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title