Haberler

Samsun Valisi Orhan Tavlı, MMO Samsun Şubesi'ni ziyaret etti

Güncelleme:

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, 'Odamız, özellikle son yıllardaki sosyal sorumluluk projeleriyle önemli sorumluluklar almaya devam etmektedir' dedi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, "Odamız, özellikle son yıllardaki sosyal sorumluluk projeleriyle önemli sorumluluklar almaya devam etmektedir" dedi.

Vali Orhan Tavlı, MMO Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette MMO Şube Başkanı Kadir Gürkan, Vali Orhan Tavlı'ya 2024-2025 dönemi Şube Çalışma Programı ve yapılacak olan çalışmalar hakkında detaylı bir sunumda bulundu.

'Mesleki gelişim' desteği

MMO olarak Samsun'da asli faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini ifade eden Kadir Gürkan, "Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) ile iş birliği içerisinde, geleceğin makina mühendislerine yönelik deneyim toplantıları düzenliyoruz. Yine öğrencilerimize yönelik staj yeri oluşturma, eğitimleri sonunda meslek hayatlarına atılma ve çalışma hayatı süreçlerinde mesleki gelişimlerine yönelik destekler sağlıyoruz. MMO Samsun Şubesi olarak ilköğretim öğrencilerine yönelik sosyal etkinliklere de imza attık, atmaya devam edeceğiz" dedi.

Kadir Gürkan ayrıca, "MMO Samsun Şube Yönetimimiz birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerine, Samsun'a ve ülkeye hizmet etmeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Vali Tavlı başarı diledi

Misafirperverliklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Orhan Tavlı da MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette ayrıca MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Bozal, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yaşar Baş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dinler, Ayşe Ünsal Kıran, Çağla Gedik, Gülsüm Sıla Erguvan ve MMO Samsun Şube Müdürü Kadir Serkan Atılgan yer aldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Tavlı Samsun Yerel Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title