Haberler

Salihli Tso'dan Muhtarlara Bayrak Jesti

Salihli Ticaret ve Sanayi Odas ı(STSO) üyeleri için hazırlattığı Türk bayraklarını ilçedeki toplam 102 muhtara dağıtma kararı aldı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odas ı(STSO) üyeleri için hazırlattığı Türk bayraklarını ilçedeki toplam 102 muhtara dağıtma kararı aldı.

Salihli Muhtarlar Derneği yönetimini ağırlayan Salihli TSO yönetimi, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek için Türk bayrağı etrafında birleşme konusunda görüş birliğine vardı. Salihli TSO'daki bayrak teslim törenine; Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güler, Derbent Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sarıkaya, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Ayhan Gezdir, Bağcılar Mahallesi Muhtarı Ali Çakaloğlu, Kırveli Mahallesi Muhtarı Ahmet Avşar, Çamurhamamı Muhtarı Necati Eren, Eskicami Muhtarı Mehmet Biçer, Köseali Muhtarı Rasim Yıldırım ve Kordon Muhtarı Hüseyin Yılmaz ile Salihli TSO yetkilileri katıldı. Ülkenin zor günlerden geçtiğine dikkat çeken Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, "Maneviyatımızı artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya karar verdik. Bu bağlamda vefakar muhtarlarımızla dayanışmanın başarılı sonuçlar vereceğine kanaat getirdik. Şehitlerimizin kanını sembolize eden ve birlik beraberlik ruhumuzu en iyi şekilde yansıtan Türk Bayrağı'nın bizi kenetleyen en iyi sembol olacağını düşündük. Bayrak bir ulusun kurtuluş ve özgürlük sembolüdür. Türk Bayrağı da uğruna Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Ege'de yüzbinlerce şehit verilerek kazanılmıştır. Bizim için kutsaldır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Biz buna yürekten inanıyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve şehitlerimizin bize en kutsal armağanı olan bu bayrakları muhtarlık binalarınızda dalgalandırın. Her türlü teröre karşı bu bizim en büyük sembolümüz olsun"

Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Gaziler Mahallesi Muhtarı Mehmet Güler, Salihli TSO'nun bu jesti karşısında çok duygulandıklarını ve memnun olduklarını söyledi. Sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içinde, vatandaşlara daha iyi hizmet götürmeyi amaçladıklarını kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sarıkaya Mehmet Güler Derbent Salihli Yerel Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 3 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Yalan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

title