Haberler

Salihli Devlet Hastanesi 3 Ayda 2 Bin 345 Rapor Verdi

Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Gürsoy, ilk 3 ayda 2 bin 345 heyet raporu verildiğini söyledi.

Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Gürsoy, ilk 3 ayda 2 bin 345 heyet raporu verildiğini söyledi.

Başhekim Gürsoy, heyetin Salı ve Perşembe günleri olmak üzere hafta 2 gün toplandığını ve özürlü, işe giriş silah ruhsatı, silahlı özel güvenlik raporlarının yanı sıra ilaç malzeme, istirahat raporlarının da heyet tarafından verildiğini belirtti.

Gürsoy, "İlk 3 ay içerisinde 864 özürlü, 663 işe giriş, silahlı ruhsat, silahlı güvenlik raporu ve 818 adet ilaç, malzeme, istirahat raporu olmak üzere toplam 2 bin 345 rapor verdiliğini belirterek "Hastanemiz her alanda Salihli ve çevre ilçelerimize sağlık hizmeti verdiği gibi heyet hizmeti de veriyor. Raporları en geç 10 gün içerisinde teslim ediyoruz. Heyete gelen vatandaşlarımız aynı gün içersinde tetkiklerini ve muayeneleri yaptırıp heyete girip zaman ve gün kaybetmeden işlerini görebiliyorlar. Hastanemiz birçok konuda olduğu gibi bu konuda da fark atıyor. Kapımız her zaman vatandaşlarımıza açık. En iyi hizmeti vermek için 7/24 hizmet vermeye devam edeceğiz. Çok yoğun olmasına rağmen kusursuz hizmet veren heyet ekibimize teşekkür ediyorum " dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Gürsoy Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title