Haberler

Sağlık İçin Akgöl'e Yürüdüler

Hanönü Kaymakamlığı “Sağlıklı Yaşam Projesi” kapsamında Akgöl’e yaklaşık 10 kilometre yürüyüş düzenlendi.

Hanönü Kaymakamlığı "Sağlıklı Yaşam Projesi" kapsamında Akgöl'e yaklaşık 10 kilometre yürüyüş düzenlendi.

Kaymakamlık önünde toplanan vatandaşlar, Hanönü ilçesinden minibüslerle yola çıkılarak Hanönü- Ayancık karayolu Akgöl kavşağında inildi.

Kaymakam Karadaş, yürüyüş boyunca yürüyüş kurallarına dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulunarak Akgöl'e kadar yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüş başlatıldı.

Kaymakam Adem Karadaş gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hanönü Kaymakamlığı olarak Akgöl doğal yaşam ortamına toplu olarak bir gezi düzenledik. Gezideki amacımız ilçe kurumlarımızla birlikte olabilme şuurunu ortaya koymak, sağlıklı yaşam farkındalığı oluşturmak amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Güzel bir ortam olduğuna inanıyorum. Yararlı olduğuna inanıyorum doğa güzel, birliktelik güzel, birlikte olmak güzel ben bu vesileyle katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen yürüyüşe Hanönü Kaymakamı Adem Karadaş, Belediye Başkanı Serkan Uçar, Hanönü Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Başçavuş Nuh Uğur, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Özen, İlçe Milli Eğitim Müdür Serkan Demirkıran İlçe Müftüsü Osman Sağlam, resmi kurum ve daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayancık Hanönü Yerel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title