Haberler

Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden Mezuniyet Töreni

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Said Berilgen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yalnız, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, mesleki bilginin yanında ihtiyaç olan en önemli şeyin insan ilişkilerinde vazgeçilmez olan sevgi, saygı, hoşgörü, sabır olduğunu söyledi. Mezuniyet günlerinin kendileri için önemli bir gün olduğunu dile getiren Prof. Dr. Demirdağ, "Mezuniyet törenleri sizin olduğu kadar bizim de en gururlu günlerimizden biridir. Bu nedenle, öğrencilerimizin mezuniyetlerinde en büyük paya sahip olan ve her biri ulusal ve uluslararası anlamda alanlarında en iyi olan bütün yönetici, öğretim üyesi ve öğretim elemanı arkadaşlarıma ve tüm fakülte çalışanlarına, tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Mezun olan öğrencilerimize şiddetten uzak, hayat boyu başarılar dilerim" dedi.

2000 yılında kurulan Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde bugüne kadar toplam 2 bin 266 mezun verdiklerini kaydeden Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yalnız, "Sağlık Bilimleri Fakültesi'nden bu yıl 75 ebelik ve 139 hemşirelik olmak üzere toplam 214 öğrenciyi mezun ederek sağlık sektörüne kazandırdık" diye konuştu.

Dünyada kutsal sayılan bir mesleği yapmanın gururunu yaşadığını belirten Sağlık Bilimleri Fakültesi hemşirelik bölümü birincisi Nermin Kılıç, kendilerine emeği geçen hocalarına kendi ve arkadaşları adına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mezun öğrencilere Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kutbeddin Demirdağ Fırat Üniversitesi Mehmet Yalnız Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title