Haberler

RTÜK Başkanı Yerlikaya'dan Rektör Şahin'e Ziyaret

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret etti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'i ziyaret etti.

Prof. Dr. Yerlikaya, ziyarette yaptığı konuşmada, "Gelecekle İletişim Projesi" kapsamında, Konya'da Vuslat Sempozyumu gerçekleştirileceğini söyledi. Sempozyumun RTÜK, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya'daki üniversitelerle birlikte düzenlendiğini ifade eden Prof. Dr. Yerlikaya, "Konya eski başşehirlerden. 'Başşehrin eskisi yenisi olmaz' diyorlar. Bu bağlamda Hz. Mevlana'yı anma törenlerinin de hemen akabinde Vuslat Sempozyumu düzenliyoruz. Türkiye'ye farklı Türk cumhuriyetlerinden, akraba topluluklarından gelen öğrencilerimizi burada bir araya getireceğiz. 100'e yakın öğrencimiz inşallah Türkiye'nin, Konya'nın kültürünü, tarihi mekanlarını, sanayisini, üniversitelerini görecekler. Ülkelerine geri döndüklerinde Türkiye'yi tanıyan bir devlet adamı, bir vali, bir bakan olarak inşallah ülkelerinde görev yapacaklar ve böylece 'Gelecekle İletişim' adı altında düzenlediğimiz bu proje de amacına ulaşmış olacak diye düşünüyoruz" dedi.

Prof. Dr Şahin de gerçekleştirilecek Vuslat Sempozyumu ana temasının; 'Gelecekle İletişim' ismini taşıdığını belirterek, "Öncelikle RTÜK Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyon münasebetiyle bir hafta önceden bizi ziyaret ettiler, bilgilendirdiler. Gerekli hazırlıkları gözden geçirdiler. Tabii bu organizasyonun üniversitelerimizle birlikte yapılıyor olması ve şehrin yerel dinamiklerinin de bu organizasyonun içinde yer alıyor olması önem arz ediyor. İletişim Fakültesi bu organizasyonun Konya'daki paydaşıdır. Biz de Selçuk Üniversitesi olarak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Üniversitesi İlhan Yerlikaya Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title