Haberler

Proje Yazma Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Tekirdağ Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerine ve öğrencilere yönelik proje yazma eğitimi verildi.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Tekirdağ Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerine ve öğrencilere yönelik proje yazma eğitimi verildi. Üç gün süren Proje Yazma Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere törenle sertifikaları verildi.

Tekirdağ Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği binası konferans salonunda gerçekleşen törene Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan, Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Burak Gül ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Proje Yazma Eğitimi, uzman Ahmet Ferhat Yeltekin tarafından verildi. Eğitimlerde kursiyerlere proje mantığı gelişimi ve yönetimi ile mantıksal çerçeve oluşturma, başvuru rehberi okuma, sorun analizi, faaliyet planlaması, bütçe hazırlama ve başvuru formu doldurma gibi uygulamalar anlatıldı. Üç gün süren eğitimlerde katılımcılar proje yazma konusunda uygulama çalışmaları da yaptılar.

Törende bir konuşma yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kalkınma Ajansı olarak eğitime verdikleri önemi vurguladı. Şahin konuşmasında şunları söyledi:

"Biz bu eğitimi vermeden önce maddi ve manevi imkan sağlayabileceğimizi ifade ettik. Ortak bir zaman ayarlayıp size bu eğitimleri verdik. Bizler elimizdeki işi uygularken bunun bir fizibilite çalışması var mı kağıda dökülmüş teknik altyapısı var mı dediğimizde bu konuda maalesef ciddi eksikler olduğunu gördük. Kalkınma Ajansı denildiğinde ilk akla gelenlerden biri de eğitimdir. Ajans olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bu anlamda maddi kalkınma bir tarafa beşeri kalkınma önceliklerimizden biridir. Gençlerimizin donanım noktasında kendilerini tamamlamaları gerekiyor. Bugün sizler burada Proje Yazma Eğitimi aldınız. Yarın başka eğitimler alıp kendinizi donanımlı hala getireceksiniz. Beşeri sermayenin artması noktasında maddi manevi her türlü desteği sağlarız. Bugün bu eğitimi yarın başka bir eğitimi veya talep gelirse aynı eğitimi kurum olarak vermeye hazırız. Bu eğitimin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum."

Sertifika töreninde kursiyerler sertifikalarını Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin'in elinden aldılar. Tören Şahin'in kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Aslan Mahmut Şahin Tekirdağ Yerel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title