Haberler

Polis Haftası Kapsamında Tiyatro Gösterimi Yapıldı

Emniyet Teşkilatının 171. Yıl dönümü kapsamında Şahinbey kültür merkezinde ‘İletişim Yoluyla Dolandırıcılık’ tiyatro gösterimi yapıldı10 Nisan polis Haftası etkinlikleri ve Emniyet Teşkilatının 171. Yıl dönümü kapsamında Şahinbey Kültür Merkezi kapsamında ‘İletişim Yoluyla Dolandırıcılık’ tiyatro gösterimi yapıldı.

Emniyet Teşkilatının 171. Yıl dönümü kapsamında Şahinbey kültür merkezinde 'İletişim Yoluyla Dolandırıcılık' tiyatro gösterimi yapıldı

10 Nisan polis Haftası etkinlikleri ve Emniyet Teşkilatının 171. Yıl dönümü kapsamında Şahinbey Kültür Merkezi kapsamında 'İletişim Yoluyla Dolandırıcılık' tiyatro gösterimi yapıldı. Tiyatro Gösterimine, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Enver Gülveren'nin eşi Arzu Gülveren, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Vekili İbrahim Üvey, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Ergün, Şahinbey belediye Başkan Vekili Cuma Güzel ve Gaziantep İl Emniyet Teşkilatında Görevli Polis memurları ve aileleri yer aldı. 'İletişim Yoluyla Dolandırıcılık' konulu tiyatro gösteriminin ardından bir konuşma gerçekleştiren Gaziantep İl Emniyet Müdürü Enver Gülveren'nin eşi Arzu Gülveren, "Her alanda olduğu gibi Doğu ve Güneydoğu da kahramanlık destanı yazan polislerimizi kutluyorum" dedi Görevinde şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum Polis teşkilatımızın 171. Yıl dönümü kutluyorum Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Ak Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül'ün polis teşkilatının 171. Yıl dönümü sebebiyle mesajları okundu. Etkinliğe Katkılarından dolayı Gaziantep İl emniyet Müdürü Vekili, Gaziantep Şahinbey İlçe Başkanı Vekili Cuma Güzel'e çiçek ve plaket taktim etti. Tiyatro gösterisini düzenleyen Çeled Uşaklar Gösteri Ekibine Gaziantep İl Emniyet Müdürü Enver Gülveren'nin eşi karanfil taktim etti.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Kültür Merkezi Ali Ergün Gaziantep Yerel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

title