Haberler

Pendik 4. Geleneksel Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı

Güncelleme:

Pendik 4. Geleneksel Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtıİSTANBUL - Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Pendik 4. Geleneksel Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı

İSTANBUL - Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. 20 Ekim'e kadar açık kalacak fuarda eski kitapların yer aldığı sahaflar çarşısı da yer alıyor.

Pendik Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel kitap fuarının dördüncüsü kapılarını ziyaretçilere açtı. Kitap kurtları sahildeki etkinlik alanında yer alan fuara akın etmeye başladı. Pendik sahilde gerçekleşen kitap fuarının açılışı öncesi Barış Pınarı Harekatı'nda göreve alan askerlerin ve şehitlerin anısına saygı duruşunun ardında İstiklal Marşı okundu.

Tarihten kişisel gelişime, romandan ansiklopediye kadar farklı türlerde binlerce kitabın bulunduğu fuarda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kitapseverleri Sahaflar Çarşısı bekliyor. 11 Ekim ile 20 Ekim arasında açık olacak fuarda 80 yayınevi ile binlerce kitap bulunuyor. Fuar kapsamında 80 yazarın imza günü gerçekleşecek.

Kitap fuarı hakkında bilgi veren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "4. düzenlediğimiz kitap fuarının açılışını gerçekleştirdik. Kültür- sanat sezonunu da açmış olduk bu vesile ile. İlk programını fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar hocamızın İstanbul ve Pendik'ten oluşan fotoğraf sergisiydi. Yüzlerce kitap evinin bulunduğu ve sanatçıların katılacağı fuar olacak. Pazartesi günü edebiyat festivalimiz var. Sahaflar çarşını Pendik'e getirdik. Ucuz kitap temin etmek isteyen kardeşlerimize burada imkan sağlamış olduk. Dolayısıyla güzel bir sezon olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pendik Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

title