Haberler

Paris'te Öldürülen 3 Kadını Meşaleli Anma Yürüyüşü

Eskişehir’de bir grup, 9 Ocak 2013 tarihinde Paris’te yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybeden 3 kadın için eylem yaptı.

Eskişehir'de bir grup, 9 Ocak 2013 tarihinde Paris'te yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybeden 3 kadın için eylem yaptı.

Paris'te 9 Ocak 2013 tarihinde yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybedenlerin yıl dönümünde toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, ellerinde bulunan pankart ve dövizlerle sloganlar atarak İsmet İnönü caddesinden Adalar mevkisine yürüdü. Meşalelerle Adalar Mevkisine gelen grup, burada da sloganlar atmaya devam etti. Daha sonra grup adına basın açıklaması yapan Çağla Devrim, Paris'te hayatını kaybeden Sakine Yıldız, Fidan Doğan, Leyla Şaylemez'in sorumluları ortaya çıkana kadar susmayacaklarını söyledi. Devrim, "Acımızı, öfkemizi kendimizi özgürce geliştirmenin çaba ve mücadelesine yönelterek, bu anlamda Paris katliamıyla amaçlananı boşa çıkarmak kadar aydınlatılmasını sağlayacağız. Bunu gerçekleştirmenin kararlı duruşuyla mücadele alanlarına akacağız" dedi.

Grup, yapılan basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Paris Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title