Haberler

Paris'te 3 Kadının Öldürülmesi

Silvan'da Paris'te öldürülen Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez'in öldürülüşlerinin birinci yıldönümü nedeniyle yürüyüş yapmak isteyen bir grup ile polis arasında çıkan gerginlikte gözaltına alınan 2 kişiden 16 yaşındaki lise öğrencisi tutuklandı.

Paris'te öldürülen Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez'in öldürülüşlerinin birinci yıldönümü nedeniyle Silvan'da yürüyüş yapmak isteyen bir grup ile polis arasında çıkan gerginlikte gözaltına alınan 2 kişiden 16 yaşındaki lise öğrencisi tutuklandı.

Silvan'da Paris'te öldürülen Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Şaylemez'in öldürülüşlerinin birinci yıldönümü nedeniyle yürüyüş yapmak isteyen bir grup ile polis arasında çıkan gerginlikte gözaltına alınan Y.M (16) ile B.M (14) emniyetteki sorgularının ardında adliyeye çıkarıldı.

Silvan Cumhuriyet Savcılığınca 14 yaşındaki B.M serbest bırakılırken, Y.M ise 5 ayrı suçlamayla tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Y.M'nin görevli memura "Görevini yaptırmamak için direnmek" suçunu işlediği iddiasıyla tutuklandı.

Bu arada sanıkların adliyeye çıkarılışı sırasında tutuklamaları protesto etmek için adliye önünde bekleyen bir grup, polise taş atarak bir güvenlik mensubunun yaralanmasına neden oldu. Çocukların adliye önünde yaktıkları ateşe güvenlik güçleri TOMA'yla müdahale ederek söndürdü. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Sakine Cansız Fidan Doğan Silvan Paris Yerel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title