Haberler

Osmaniye'de Şehit Çocuklarına Tablet ve Dizüstü Bilgisayar Dağıtıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ve finansmanını Halk Bankası’nın yaptığı “Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi” projesi kapsamında, Osmaniye’deki şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar dağıtıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ve finansmanını Halk Bankası'nın yaptığı "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında, Osmaniye'deki şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar dağıtıldı.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen törenin açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli yaptı. Neşeli, Osmaniye'nin 222 şehidi ve 111 gazisi olduğunu belirterek, "Vatan uğruna, devletin bölünmezliği ve bekası uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum" diye konuştu. Şehitlerin yakınları için yapılan çalışmalardan da söz eden Neşeli, "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi" kapsamında ülkemiz genelinde 2000 tablet ve bilgisayar dağıtılacaktır. İlimizde ise 21 şehit çocuğumuzdan 17-22 yaş arasındaki 5 çocuğumuza dizüstü bilgisayar, 17 yaş altındaki 16 çocuğumuza da tablet verilecektir" dedi.

Halk Bankası Osmaniye Şubesi Müdürü Mustafa Güneş Ulaş ise Halk Bankası'nın finansmanında yürütülen proje kapsamında şehitlerin çocuklarına dağıtılacak olan tabletlerin ve dizüstü bilgisayarların, onların eğitimine katkıda bulunmasını temenni etti.

Törende şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Açıcı'nın oğlu Mustafa Oğulcan Açıcı dizüstü bilgisayarı ve Şehit Piy. Uzm. Çavuş Mehmet Kaya'nın kızı Zeynep Kaya'ya tableti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal tarafından; Şehit Uzman Çavuş Mustafa Çiğiloğlu'nun kızı İrem Çiğiloğlu'na dizüstü bilgisayarı ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Erzi'nin oğlu Muhammed Hasan Erzi'ye tableti Osmaniye Milletvekili Doç. Dr Ruhi Ersoy tarafından; Şehit Uzman Çavuş Mustafa Çiğiloğlu'nun kızı Sinem Çiğiloğlu'na dizüstü bilgisayarı ve Şehit Piyade Er Serkan Başdere'nin oğlu Erdal Serkan Başdere'ye tableti Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan tarafından; Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Açıcı'nın kızı Eşyan Açıcı'ya ve oğlu Vedat Açıcı'ya tabletleri İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz tarafından; Şehit İstihkam Astsubayı Fatih Aydoğan'ın kızları Kübra ve Ebra Sena Aydoğan'a tabletleri İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman tarafından; Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hanifi Ataş'ın oğlu Cengizhan Ataş'a ve Şehit Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un oğlu İbrahim Kurt'a tabletleri Halk Bankası Osmaniye Şubesi Müdürü Mustafa Güneş Ulaş tarafından; Şehit Uzman Çavuş İbrahim Kurt'un kızı Bengisu Kurt'a ve Şehit Uzman Çavuş Selçuk Can'ın kızı Buse Can'a tabletleri İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik tarafından; Şehit Uzman Çavuş Selçuk Can'ın oğlu Selçuk Can'a ve Şehit Uzman Çavuş Yasin Ak'ın kızı Sidelya Ak'a tabletleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli tarafından verildi. Törene katılamayan 3 şehit çocuğuna da tablet ve dizüstü bilgisayarlarının gönderileceği belirtildi.

Törenin sonunda Vali Kerem Al ve protokol mensupları şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile günün anısına fotoğraf çektirdi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Halk Bankası Osmaniye Yerel Haberler

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

title