Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Kocaeli, Kırklareli, Düzce ve Bolu'daki öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini aldı.2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir okulda düzenlenen törende, öğrenciler, şiir...

Kocaeli, Kırklareli, Düzce ve Bolu'daki öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini aldı.

2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir okulda düzenlenen törende, öğrenciler, şiir okuyarak çeşitli gösteriler sergiledi.

Törende konuşan Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, karnedeki notların çocukların geleceği olmadığını belirterek, karnelerin gelip geçici olduğunun göz önüne alınması gerektiğini söyledi.

Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli de 332 bin öğrenci ile 17 bin 894 yönetici ve öğretmenin tatile çıkacağını dile getirerek, çocukların topluma yararlı olarak yetiştirilmesi konusunda ailelere büyük görev düştüğünü bildirdi.

Konuşmaların ardından Sözen, İspirli ve beraberindeki protokol üyeleri, temsili olarak karnelerini dağıttı.

-Kırklareli-

Kırklareli'de, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle 53 bin 336 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Gazi Osman Paşa İlkokulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Kırklareli'de 53 bin 336 öğrencinin karne aldığını söyledi.

Öğrencilerin yarıyıl tatilini iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Yaman, dersleri zayıf olan öğrencilerin çalışması, başarılı öğrencilerin ise istikrarlı şekilde devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz da Kırklareli'nin eğitim ve öğretimde örnek bir kent olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Vali Yaman ve Korkmaz öğrencilere karnelerini dağıttı.

-Bolu-

Bolu'da 188 okulda eğitim gören 48 bin 127 öğrenci karne aldı.

Bolu Canip Baysal İlkokulu'nda düzenlenen törende konuşan Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ilk yarısının büyük bir sıkıntı yaşanmadan tamamlandığını söyledi.

Dönem sonlarında öğrencilere dağıtılan karnelerin öğrenci ve velileri bilgilendirmek amaçlı verilen bir bilgi kaynağı olduğunu ifade eden Keskin,

"Karne çocuğumuzun genel durumunu belirtmekle birlikte yaşamının tamamını değerlendiren bir kaynak değildir. Yani karnesine bakarak çocuğumuzu tam olarak değerlendiremeyiz" dedi.

Karnenin sadece öğrenciyi değil veliyi de değerlendirdiğini vurgulayan Keskin, "Çocuğunuzla ilgili olarak yapmanız gerekenler konusunda size yol gösterici olmalıdır. Çocuğunuz hangi derslerde daha başarılı ve ilgili olduğunu hangilerine daha çok çalışmaya gereksinim duyduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çocuklara karneleri dağıtıldı.

-Düzce-

Düzce'de 69 bin öğrenci, karne sevinci yaşadı.

Beyciler İlkokulu'nda düzenlenen karne töreninde konuşan Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını başarıyla tamamladıklarını anlattı.

Bu yıl 69 bin öğrencinin karne aldığını belirten Yazıcı, tatilin kabusa dönüşmemesi için ailelere ve öğretmenlere büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.

Muhabir: Ekip

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Düzce Bolu Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title