Haberler

Okullar Hayat Olsun Projesi Resim Sergisi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında Fatsa Halk Eğitimi Merkezi ve Sakarya Ortaokulu işbirliğinde resim sergisi açıldı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Fatsa Halk Eğitimi Merkezi ve Sakarya Ortaokulu işbirliğinde resim sergisi açıldı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen resim sergisinin açılışına Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ramazan Töngel, Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Vahit Bölek ve Ramazan Akyol, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

Kurdele kesim töreni öncesinde "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Sakarya Ortaokulu bünyesinde Fatsa Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle açılan resim kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin başarı belgeleri protokol tarafından verildi.

Belge töreni sonrası serginin açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Açılışın ardından sergi gezildi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Sakarya Fatsa Ordu Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title