Haberler

Öğrencilerden Örnek Davranış

Ünye Elele Derneği’ne özel bir okul tarafından gıda yardımı yapıldı.

Ünye Elele Derneği'ne özel bir okul tarafından gıda yardımı yapıldı.

Yardım kampanyasının teslimi sırasında Elele Derneği'nin kurulduğu 2014 yılından bu güne kadar yardım eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Dernek Başkanı Adem Atik, Okul Müdürü Cihangir Şimşek, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ünye Elele Derneği Başkanı Adem Atik, "Kuruluşumuzdan bugüne Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar'a binamızın olduğu alanın tahsisinden, kira bedeline kadar verdiği desteklerin hepsine teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Ünye Kaymakamlığımızın da ilk günden bu yana çok ciddi gıda destekleri ve yardımlarıyla bugüne kadar geldik. Uğur Okullarına, verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Okul Müdürü Cihangir Şimşek ve Ünye Elele Derneği Onursal Başkanı Hasan Durak'ın ardından konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, "Elele Derneği bize ilk olarak geldiğinde hiç düşünmeden kendilerine faaliyet gösterdikleri alanı tahsis ettik. Dernek şu anda 300 kişiye günlük sıcak yemek veriyor. Bizim Askıda Ekmek projemizle hemşehrilerimiz gidip sıcak ekmeklerini alıp, diğer taraftan da buradan sıcak yemeklerini almak suretiyle ihtiyaçlarını gidermiş oluyorlar. Böylece alan el ile veren eli buluşturmuş oluyoruz. Bugün geleceğimizin emanetçisi olan çocuklarımızın da aynı duyarlılıkta olmasından son derece memnunuz" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çamyar Cihangir Elele Ünye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title